Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Just Like Django

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

45-150 min

Profil

Charmerende fransk jazzmusik
Med et repertoire af festlig jazz- og sigøjnernermusik genskaber Just Like Django den sydende stemning fra 30’ernes parisiske natklubber og saloner – alt sammen leveret med et glimt i øjet og en spilleglæde, der smitter af helt ned i danseskoene. Den franske guitarvirtuos Django Reinhardt og hans gypsyjazz er inspirationen, og musikken er fyldt med entusiasme, livlighed og rustikke guitarrytmer, der får det hele til at swinge af fransk charme - just like Django!

Læs mere...

Mere om Just Like Django

Bandet har siden 2016 arbejdet sammen med den franske sanger og komponist Claude Chichon og sammen byder de på en unik blanding af gamle kendte jazzsange og elskede franske chansons samt nye stemningsfulde og festlige kompositioner i grænselandet mellem tradition og fornyelse.

Just Like Django består af fire faste musikere:
Klarinettist og saxofonist er Johan Toftegaard, uddannet fra Aarhus Musikkonservatorium. Johan spiller i en lang række jazzorkestre, herunder Aarhus Jazz Orchestra, og han har særligt dyrket den bulgarske og tyrkiske folkemusik. Leadguitarist og komponist er Peter Uldahl. Han er koncertsolist og foredragsholder og arbejder både med den klassiske musik og jazzen samt en lang række verdensmusikalske stilarter. Han har studeret guitar og flamenco i Granada samt musikvidenskab i Aarhus. Jon Noe er rutineret rytmeguitarist, der blandt andet også kendes fra The Rascal Swing Band. Kontrabassen spilles af Thomas Løkke Læssøe, som også har studeret musikvidenskab ved Aarhus Universitet, og som er en integreret del af det aarhusianske jazzmiljø.
Sidst men ikke mindst optræder bandet også som kvintet med den franske sanger Claude Chichon. Claude har i enlang årrække har udbredt den franske musik i Danmark med bl.a. Den Franske Kvartet og desuden har han sammen med Bent Fabricius Bjerre sat musik til HKH Prins Henriks digte.

Kontakt Just Like Django

Kontakt Just Like Django via formularen her, så vil Just Like Django vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.