Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Kæmpekaninen - Påskeharen og klovnen Lars Gustav

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min til 3 timer

Profil

Kæmpekaninus - påskeharen og klovnen Lars Gustav
"Sublim underholdning for børn"
En kæmpestor, sød, hvid kanin/ Påskeharer med smukke øjne og sjove store ører, har byttet rundt på ALT og bærer nu selv rundt på klovnen Lars Gustav, der sidder i tryllehatten.
Kæmpekaninen og klovnen Lars Gustav vækker stor glæde, begejstring og forundring bland børn og voksne ved enhver festlig lejlighed og de vækker opsigt på på lang afstand.
Lars Gustav laver også ballondyr eller trylleri i kaninen.

Læs mere...

Mere om Kæmpekaninen - Påskeharen og klovnen Lars Gustav

Kæmpekaninus eller Påskeharen og klovnen Lars Gustav - en sjov ny og anderledes børneevent, der vækker stor opsigt og forundring blandt både børn og voksne.
Klovnen Lars Gustav laver sjov og ballade fra den store sorte hat og laver også gerne ballondyr, mens han bærers rundt af den drillesyge og ustyrlige kanin der finder på alt mulig.
Kæmpekaninen og Lars Gustav er velegnet til festlige lejligheder: børnefødselsdagen, byfesten, gadefesten, konfirmationen, festivalen, havnefesten, jubilæum, receptionen, butiks - eller bankåbning, City By Night, campingplads fest og barnedåb.

Manden bag den røde næse er entertainer, gøgler, skuespiller og eventmager Lars H. Rasmussen - der også har Cirkus Gustav med trylleri, gøgl og one man show. Optræder på 5. år professionelt med klovneri, trylleri, cirkusshows og aktiviteter for både børn og voksne overalt i Danmark. Han har optrådt på Grønland og i Tyskland med flere shows.
Uddannet pædagog og voksenunderviser og autodidakt klovn og skuespiller med start som klassens klovn i den danske folkeskole - med udmærkelse - og arbejdet med børn og unge og gøgl og gags i knap 20 år samt undervist voksne studerende i mange år omkring kultur og aktivitet for børn og unge.
Få et tilbud der matcher jeres arrangement.
PS. optræder ikke med kaninen udendørs i dårligt vejr - den er meget vandskræk - hader regn og at at blive beskidt (sorry) - men Lars Gustav er ikke bange for vand....

Kontakt Kæmpekaninen - Påskeharen og klovnen Lars Gustav

Kontakt Kæmpekaninen - Påskeharen og klovnen Lars Gustav via formularen her, så vil Kæmpekaninen - Påskeharen og klovnen Lars Gustav vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.