Kaj's solo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Kaj's solo

Prisniveau

Kr. 4.000 - 5.800

Hjemby

Varighed

4 - 7 timer

Profil

Kaj’s solo er musikeren du aldrig går forkert af. Musik til - Fødselsdag, Sølvbryllup, Guldbryllup, Diamantbryllup, Danseaften for de unge på 50, som er blevet ældre, Senior- og Pensionistbal, Syng Med og Danse arrangementer for ældre på plejecentre, Reception, m.m. alt er muligt. Afdæmpet dinérmusik, hvor der, hvis det ønskes, støttende synges med på lejlighedssange. Til dansen spilles der nye og ældre populære toner, tilpasset dem der spilles for.
Kaj’s solo kan også bookes som DUO og TRIO.

Lidt mere om Kaj’s solo.

Kaj’s solo er ekspert i at skabe hygge og liv i kludene, på den gode og beherskede måde. Står du for at skulle arrangere en Danseaften for de Unge på 50 der er blevet lidt ældre. Eller et Senior- og Pensionistbal. Skal du afholde en Reception. Skal du afholde en Fødselsdag. Det kan også være du skal afholde Sølvbryllup. Eller er du nået til Guldbryllup. Ja der kan være mange lejligheder, hvor jeg kan byde ind med et professionelt islæt. I det hele taget afholde en FEST, hvor du gerne vil tage det sikre valg.

Kaj’s solo har mange års erfaring som musiker, så der er en meget stor rutine oparbejdet igennem årene.

Afdæmpet dinérmusik, hvor der spilles og synges med på lejlighedssange, og såfremt det ønskes, også leveres festlige indslag undervejs, der hygger og spreder humør (selvfølgelig i overensstemmelse og aftale med dig som vært).

Danserepertoiret spænder lige fra den nyeste Pop, til Rock’n Roll, 60’er- 70'er- og 80’er musik, Evergreens, Vals og ikke mindst Dansktop – ja kort sagt populærmusik afpasset det publikum, der spilles for, hvor der også er mulighed for at fremkomme med specifikke ønsker.(så der spilles ikke efter en såkaldt ”sæt-liste).
Der er garanti for en god aften i selskab med Kaj’s solo, med en optræden som når langt ud over scenekanten, og der spilles på et topmoderne og ”Up To Date” udstyr, som gør at musikken, lyder meget fyldig og velklingende, og selvfølgelig tilpasses lydniveauet, så det ikke virker generende for gæsterne.

Kaj’s solo kan også bookes som DUO, og TRIO.

Kaj’s solo SPILLER OVER HELE LANDET SÅ START MED EN "DIREKTE FORESPØRGSEL", OG LAD OS FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK OM ØNSKERNE TIL DIN/JERES FEST.

Kontakt Kaj's solo

Kontakt Kaj's solo via formularen her, så vil Kaj's solo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.