Kamilla Haugaard

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Kamilla Haugaard

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-9 timer

Profil

Som professionel sanger og pianist med stor erfaring i musik til bryllupper og andre fester sætter jeg en ære i at få lov til at løfte festen lige dét ekstra.

Læs mere...

Mere om Kamilla Haugaard

 Med stor erfaring i lige præcis musik til middage og receptioner, giver jeg en dejlig musikalsk oplevelse, uden at tage opmærksomheden fra festen. Jeg følger og underbygger festen ved skabe en behagelig atmosfære med dejlige sange. Jeg spiller og synger afdæmpet, så gæsterne kan tale sammen og hygge sig og samtidigt kan genkende en melodi eller blive inspireret af en ny.  
Jeg er meget opmærksom på hvad der sker i lokalet. Lægger nogen an til at holde tale, fades musikken ud - og repertoiret justeres til den stemning der er lige præcis til denne fest. Som middagspianist og -sanger starter jeg ikke skålesange og lignende, og spiller ikke med rytmeboks og keyboard, men derimod lækker baggrundsmusik på klaver eller flygel. Findes ikke et akustisk klaver på stedet, medbringer jeg gerne selv elklaver, hvorfra der bruges autentisk klaverlyd.

Jeg tager også ud som sanger og synger lige præcis den specielle sang, der betyder noget for dig. En helt speciel gave til en helt speciel person.
Derudover laver jeg gerne teambuilding og happenings med hele forsamlingen. Dette til både private fester samt firmaer.

Jeg medbringer også gerne min trio, hvis den helt eksklusive stemning ønskes.

Kontakt Kamilla Haugaard

Kontakt Kamilla Haugaard via formularen her, så vil Kamilla Haugaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.