"Kan helte vælte" - Et foredrag om PTSD

"Kan helte vælte" - Et foredrag om PTSD

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer

Profil

Foredrag med specialpsykolog Lena Skaar og tidligere politiassistent Andreas Hougaard. Et hudløst ærligt indblik i hvad PTSD er, hvordan det kan behandles og hvordan man kan komme videre i sit nye liv.

Andreas var politimand i hjertet og arbejdede i næsten 20 år i den blå skjorte, indtil han en ganske almindelig eftermiddag på sit arbejde pludselig knækkede midt over psykisk. Bægeret var fyldt efter mange år i tjenesten og som en del af de største politiaktion i dansk historie fra 2002 til sin sygemelding i 2018. Alt for mange grimme hændelser, alt for mange underretninger om dødsfald, døde børn, ulykker, gadekampe og alt for tætte møder med afgrunden og livets skyggesider havde fyldt hans bæger, helt uden at han eller sine nærmeste havde opdaget det. Efter sin sygemelding kom han i behandling hos flere psykiatere og psykologer . Han blev medicineret med antipsykotisk og antidepressivt medicin, fordi han var så dårlig og til tider suicidal. Til sidst landede han i : "Team for personlighedsfordtyrrelser og traumer" under lokalpsykiatrien i Odense. Her blev han tildelt en af landets dygtigste psykologer på sit felt, specialpsykolog Lena Skaar. Det blev starten på en ny start. Andreas's vilje til at kæmpe for sin familie og sig selv, hans grundliggende kampvilje og ikke mindst sin kones uvurderlige støtte, hjalp Andreas tilbage til lyset, væk fra mørket. Han fungerer idag i sit nye liv som førtidspensionist, mand og far. Rask bliver han aldrig, men han har lært at leve med sine begrænsninger. Foredraget forsøger at nedbryde tabuer og oplyse om sygdommen. Et hudløst ærligt indblik i hvad sygdommen tager med sig.

Kontakt "Kan helte vælte" - Et foredrag om PTSD

Kontakt "Kan helte vælte" - Et foredrag om PTSD via formularen her, så vil "Kan helte vælte" - Et foredrag om PTSD vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.