Når sindet gør ondt, mit liv med psykisk sygdom - af Michelle

Når sindet gør ondt, mit liv med psykisk sygdom - af Michelle

Prisniveau

Kr. 1.600 - 5.000

Hjemby

Varighed

1,5 time

Profil

Mit navn er Michelle. Jeg er 26 år gammel og kæmper med psykisk sygdom. Jeg bor på bosted og har været en del af psykiatrien i over 10 år.

Mit foredrag handler om min historie med psykisk sygdom, bosted, førtidspension, indlæggelser, psykiatri og det at finde sin vej i livet, når det hele føltes ligegyldigt. Jeg vil tage jer igennem min historie, snakke om hvordan det er at være ung med psykisk sygdom og skulle finde en ny identitet. At komme fra en kernefamilie med gode ressourcer og vilkår, til som 17 årig at blive indlagt på den lukkede, fordi man ikke kunne magte livet mere. Da jeg er 17 år flytter jeg hjemmefra på et bosted. Jeg bliver revet væk fra alt det trygge. Jeg havde aldrig troet at mit liv skulle tage den drejning. Nu står jeg her og må skabe mig nye mål og drømme ud fra de kort jeg har på hånden. Derfor elsker jeg at kunne dele ud af min historie, give en større indsigt i psykisk sygdom og hvordan man kan skabe sig et meningsfuldt liv.

Kontakt Når sindet gør ondt, mit liv med psykisk sygdom - af Michelle

Kontakt Når sindet gør ondt, mit liv med psykisk sygdom - af Michelle via formularen her, så vil Når sindet gør ondt, mit liv med psykisk sygdom - af Michelle vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.