KARMA

Prisniveau

Kr. 12.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

60 - 120 min.

Profil

Vildt og voldsomt når det er bedst! KARMA tager din fest til det næste niveau med de mest streamede hitbangers i DK - nogensinde!

KARMA's show starter på toppen og det bliver kun vildere derfra...
På scenen finder man et ungt og varmt hold, som har mange års erfaring fra landets største scener. I spidsen står en sangerinde, der med den vildeste attitude både synger som en drøm og kan spytte de sygeste bars. Kombiner det med et kompromisløst backingband, og se hvordan KARMA ikke er bange for at gå forrest, når festen skal brækkes ned!
Med crowdsurfs, sit-downs og en vanvittig connection med publikum, kommer KARMA længere ud over scenekanten, end du troede var muligt!

På setlisten finder man blandt andet ICEKIID, Dua Lipa, Tessa, The Minds Of 99, Tobias Rahim, Suspekt, Citybois, Justin Bieber og KIDD m.fl.

KARMA møder altid festparate ind med et kæmpe show, de vildeste dancemoves og et tårnhøjt energiniveau. KARMA er med andre ord DK’s fedeste orkester, til når festen skal stikke helt af!

Kontakt KARMA

Kontakt KARMA via formularen her, så vil KARMA vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.