HITS4EVER

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

HITS4EVER

Prisniveau

Kr. 8.000 - 30.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 minutter

Profil

HITS4EVER er et velspillende og rutineret partyband der levere sprudlende musik som kan få alle generationer ud på dansegulvet. Stilen er afslappet og professionel med fokus på at levere underholdende musik der sætter liv og energi i jeres fest. Repertoiret er bredt og der bliver spillet danse venlige og iørefaldende hits fra 50'erne og frem til i dag.

Vi har stor erfaring fra mange typer af arrangementer og er vant til at tilpasse os dine ønsker og jeres behov (hvad enten det gælder firmafester, hjemmekoncerter, fødselsdage, julefrokoster, bryllupper osv.). Vi ser det som vores opgave at hjælpe med til at få jeres arrangement til at lykkes bedst muligt og lægger vægt på at have en god og grundig snak om hvad I ønsker og forventer i god tid inden arrangementet finder sted.

Udover at levere festmusik der skal få folk ud på dansegulvet spiller vi også dinnermusik der skal få folk til at blive siddende – og hygge sig.

Her træder vi helt i baggrunden og levere dæmpet livemusik som en naturlig baggrund for arrangementet. Vi kan også lokkes til at spille med på en festsang el. lign. hvis det ønskes – men husk at aftale det på forhånd!

Vi kommer selvfølgelig med alt hvad der er nødvendigt af lyd og lys og tilpasser det til jeres arrangement så der hverken bliver spillet for højt eller lavt.

Har du særlige ønsker eller spørgsmål i øvrigt er du altid velkommen til at kontakte os.

For at få lidt mere at vide om hvem vi er og hvad vi kan, kan du kigge videre i de forskellige menuer .

Et bryllup er noget helt specielt og kræver god planlægning! HITS4EVER har spillet til mange bryllupper og kender derfor mange af de ønsker, der er med til at gøre brylluppet fuldendt. Vi spiller gerne under middagen med et moderne repertoire og selvfølgelig med på festsange, hvis dette ønskes. Når festen er på sit højeste, spiller vi altid et godt party repertoire som passer til de indbudte gæste og selvfølgelig efter bruden og gommens ønsker. HITS4EVER har professionelt lydudstyr og lys.

Kontakt HITS4EVER

Kontakt HITS4EVER via formularen her, så vil HITS4EVER vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.