Kim Dobbelt A

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Kim Dobbelt A

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

1-6 timer

Profil

Oplev Kim Dobbelt A's magiske musikalske univers, hvor den akustiske guitar og fortryllende vokal forenes for at skabe en stemning, der løfter enhver begivenhed.

Oplev Kim Dobbelt A's magiske musikalske univers, hvor den akustiske guitar og fortryllende vokal forenes for at skabe en stemning, der løfter enhver begivenhed. Med 30 års sceneerfaring leverer han et imponerende repertoire, der spænder fra ikoniske navne som Johnny Madsen og Kim Larsen til Nikolaj og Piloterne, Dolly Parton, TV 2, Bamses Venner.
Kim Dobbelt A inviterer sit publikum til at synge med, danse og fordybe sig i en musikalsk rejse, hvor hver tone bærer et strejf af autenticitet og passion. Gør klar til en mindeværdig oplevelse, hvor musikken bliver hjerteslaget for festen, cafeen, baren og bodegaen.
Skynd jer at sikre jeres dato og giv jeres arrangement et musikalsk løft med Kim Dobbelt A.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Kim Dobbelt A: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Super super super!!

Kim dobbelt A var med til at gøre min 40 års fødselsdag til en uforglemmelig dag. Han skabte en super god stemning og passede perfekt ind i vores selskab. Alle gæster roste ham til skyerne, super god dag/aften.

Anmeldt af Tanja Rasmussen d. 26. maj 2019
5
1
5

Fed musik, god stemning og fed stemme

Skabte fantastisk stemning og var 100% på fra start til slut. Rigtig fed stemme

Anmeldt af Morten Juul d. 26. maj 2019

Kontakt Kim Dobbelt A

Kontakt Kim Dobbelt A via formularen her, så vil Kim Dobbelt A vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.