Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Kirsten Jørgensen

Prisniveau

Kr. 500 - 4.000

Hjemby

Varighed

1 t- hel aften

Profil

Hvis du leder efter: Ungdomlighed, stilbevidsthed, stemning og nærværelse til din fest, så skriv til mig!

Læs mere...

Mere om Kirsten Jørgensen

Hvis du mangler en frisk, ung og erfaren dinnermusiker, er der håb forude. Mit navn er Kirsten, og er 24 år gammel. Jeg har spillet rytmisk klaver i 13 år, og ja, de fleste vil tænke: er hun ikke lidt for ung? men Nej! Jeg er et frisk pust, og kan spille lige hvad du vil kunne tænke dig. Så hvis du er frisk på at prøve noget nyt, så ring og så finder vi ud af noget. Mit repertoire spænder både over nyt og gammelt, så hvis du er til Rasmus Seebach, Medina, Take That eller TV2, Thomas Helmig, Kim Larsen, vil jeg indordne mig efter netop jeres smag!
Jeg spiller hellere end gerne med på jeres festsange, små indslag, eller hvad det ellers kunne være - Bare giv mig et hint et par dage forinden!
Ps. Jeg har været ude og spille til arrangementer i 6,5 år nu, og spillet til både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage osv. så jeg er forberedt på det meste.
Så hvis jeg lyder som noget for jer - så ses vi til jeres fest næste gang!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kirsten Jørgensen: 4,6 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser )

5
1
5

Ypperlig performance i så ung en alder

Fagligt dygtig på et højt plan. Kirsten Jørgensen er en positiv person med en varm og meget givende udstråling. Kirsten evner at læse situationen/stemningen i et selskab og videregiver den i musik på bedste vis.

Anmeldt af Kirsten M. Jørgensen d. 23. september 2019
5
1
5

Dygtig pianist

Kirsten skulle spille klaver til min 11-årige datters optræden. De gik super godt i spænd sammen. Jeg kan varmt anbefale Kirsten.

Anmeldt af Mai-Brit Bergholt Vangsgaard d. 9. september 2019

Kontakt Kirsten Jørgensen

Kontakt Kirsten Jørgensen via formularen her, så vil Kirsten Jørgensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.