Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Kirsten Jørgensen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Varighed

1 t- hel aften

Profil

Hvis du leder efter: Ungdomlighed, stilbevidsthed, stemning og nærværelse til din fest, så skriv til mig!

Læs mere...

Mere om Kirsten Jørgensen

Hvis du mangler en frisk, ung og erfaren dinnermusiker, er der håb forude. Mit navn er Kirsten, og er 27 år gammel. Jeg har spillet rytmisk klaver i 16 år. Jeg er et frisk pust, og kan spille lige hvad du vil kunne tænke dig. Så hvis du er frisk på at prøve noget nyt, så ring og så finder vi ud af noget. Mit repertoire spænder både over nyt og gammelt, så hvis du er til Rasmus Seebach, Medina, Take That eller TV2, Thomas Helmig, Kim Larsen, vil jeg indordne mig efter netop jeres smag!
Jeg spiller hellere end gerne med på jeres festsange, små indslag, eller hvad det ellers kunne være - Bare giv mig et hint et par dage forinden!
Ps. Jeg har været ude og spille til arrangementer i 8 år nu, og spillet til både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage osv. så jeg er forberedt på det meste.
Så hvis jeg lyder som noget for jer - så ses vi til jeres fest næste gang!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kirsten Jørgensen: 4,8 ud af 5 baseret på 32 anmeldelser )

5
1
5

Kirsten gjorde vores dag helt fantastisk!

Som en del af brudens gave til gommen, blev det holdt en tale, som inkluderede et stykke særligt udvalgt musik, som blev spillet på piano af Kirsten. Der var ikke et øje tørt i lokalet, og Kirsten var i sandhed med til at gøre vores bryllup til en helt fantastisk oplevelse. Hun fortjener den største ros for sit glade humør og sit smukke spil. Hvis man kunne give flere stjerner, så fik hun dem.

Anmeldt af Emma Nielsen d. 23. oktober 2022
5
1
5

Professionel!

Kirsten var helt fantastisk til at spille til vores udendørs vielse. Hun havde ingen problemer med at kunne spille de numre vi ønskede, og det gjorde bare vores vielse ekstra særlig og smuk. Varme anbefalinger herfra.

Anmeldt af Michael Bønding Knudsen d. 31. august 2022

Kontakt Kirsten Jørgensen

Kontakt Kirsten Jørgensen via formularen her, så vil Kirsten Jørgensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.