Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Mikkel Klint Thorius

Prisniveau

Kr. 10.000 - 17.000

Hjemby

Områder

Varighed

25-30 minutter.

Profil

Onemanshow: "Hvid Skyld" på NETFLIX
Vinder af Comedy Fight Club Live på Tv2 Zulu
Nomineret til ÅRETS TALENT ved Zulu Comedy Galla 2017

Forfatter og medvirkende på Nørgaards Netfix.
Optrædende til COMEDY AID i 2016.
Vært på Rød Løber til Zulu Comedy Galla 2015
Optrædende til Zulu Stand-up Live i 2015.
Forfatter og medvirkende på "Giver det mening? Ifølge Torben Chris".
Vært på "Testkaninerne" TV2 ZULU.
Finalist i "DM i Stand-up 2013" (TV2 Zulu).

Læs mere...

Mere om Mikkel Klint Thorius

Korsør ProduktionsHøjskole:
”Jeg vil anbefale Mikkel Klint Thorius til andre, der ønsker en stand-up komiker der hurtigt pejler sig ind på sit publikum og rammer bredt med jokes alle kan relatere til”
- MARTIN FABRICIUS BUCHWALD

POLITIKEN PLUS:
"Det var vildt med 50 – 60.000 mennesker til Distortion, men hvor gjorde Mikkel Klint Thorius det suverænt godt. Han evnede at styre det hele til UG stjerne og plus - plus."
- PER ESMANN
Middelfart Sparekasse:
”Så er to konfirmandarrangementer overstået med stor succes. Ingen kritik herfra, kun rosende ord til Mikkel Klint Thorius og Nikolaj Stokholm, som var meget imødekommende og søde overfor de unge mennesker. Særligt det at de tog sig tid til billeder bagefter vakte stor lykke”
- HEIDI FLINT KNUDSEN

Mikkels materiale spænder ret bredt. Han er ofte navlepillende og snakker om sit eget røde hår og/eller sin oplevelse af at begynde at træne. Men Mikkel kan også godt lide at tage udgangspunkt i det danske samfund og sin generation. Det gør han, når han snakker om overvågning, politkernes måde at tale ned til os på og hvordan han og hans Mokai-drikkende generation på et tidspunkt skal overtage landet.

Når Mikkel optræder så indtager han altid scenen storsmilende og med et kæmpe overskud. Derfor har han også været opvarmer for kendte komikere, som Jacob Wilson, Thomas Hartmann og Karsten Green. Sidst nævnte var han også var vært på tv-programmet "Testkaninerne" på TV2 ZULU sammen med. Mikkel lever af comedy, som stand-up komiker, tv-vært og tekstforfatter, bl.a. på programmet Nørgaards Netfix, som han af og til også medvirker i. I 2013 nåede han finalen i DM i stand-up og en af de nye komikere herhjemme med den stærkeste udstråling overhovedet, og er derfor også fast inventar på Comedy Zoo og Københavns open mikes.

Kontakt Mikkel Klint Thorius

Kontakt Mikkel Klint Thorius via formularen her, så vil Mikkel Klint Thorius vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.