Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Daniel Buch

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

10-45

Profil

*Kendt fra Brian Mørk Show
*Opvarmer for Ruben Søltoft og Mikkel Klintorius
*Fast komiker på Comedy Zoo

Læs mere...

Mere om Daniel Buch

Han rammer bredt med sit stand-up og forstår at få alle i publikummet med. Dette formår han via af en formidabel publikumskontakt og ikke mindst tilstedeværelse i rummet. Daniel har en herlig mimik og en hyggelig væremåde der gør at alle føler sig godt tilpas. Derfor har Daniel Buch også haft succes med at underholde alt fra blå mandag, firmafrokoster, julefrokoster, byfester, fødselsdagsfest. Med andre ord: han skal nok få jer til at grine.

Stand-up - stand-up - stand-up - stand-up - stand-up - stand-up - stand-up - stand-up

Videoklip

Anmeldelser ( | af Daniel Buch: 4,7 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Super god

Jeg havde booket Daniel til min søn og svigerdatters bryllup. Gæsterne var hovedsageligt unge mennesker, og Daniel var helt på linje med, hvad de kunne relatere til. Han havde en sjov mimik og kropssprog, der var med til at give showet et pift.

Anmeldt af Susanne d. 19. september 2021
5
1
5

Vild sjov og genial humor

Daniel kom, så og sejrede til min datters konfirmation. Gæsterne havde en mega sjov halv time for Daniel gav den fuld gas. Gir ham den bedste anbefalinger.

Anmeldt af Danny Jensen d. 2. juni 2019

Kontakt Daniel Buch

Kontakt Daniel Buch via formularen her, så vil Daniel Buch vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.