Daniel Buch

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Daniel Buch

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

10-45

Profil

đź“ş Zulu open mic 2022
🎤Den Hvide Væg
🎤Sjov med Lyd
🎤Brian Mørk show

Daniel er en utroligt talentfuld stand-up komiker, der formår at ramme bredt med sit show. Han har en fantastisk evne til at få alle i publikummet med, og det skyldes primært hans imponerende publikumskontakt og nærvær i rummet. Daniels mimik er simpelthen herlig, og hans hyggelige væremåde får alle til at føle sig godt tilpas.

Han har haft stor succes med at underholde ved forskellige begivenheder såsom blå mandag, firmafrokoster, julefrokoster, byfester og fødselsdagsfester. Uanset hvilken anledning det er, kan man være sikker på, at Daniel vil få jer til at grine. Han har den sjældne evne til at skabe en festlig og festlig atmosfære, hvor alle kan slappe af og nyde showet.

Med sin brede appel og enestående evne til at engagere publikummet, er Daniel Buch en absolut mester i sit fag. Han formår at skabe et fortryllende show, der efterlader alle med et smil på læben og minderne om en uforglemmelig aften. Uanset om det er en stor eller intim begivenhed, kan man være sikker på, at Daniel vil levere en fantastisk og morsom oplevelse for alle tilstedeværende.
Stand-up - stand-up - stand-up - stand-up - stand-up - stand-up - stand-up - stand-up

Videoklip


Anmeldelser ( | af Daniel Buch: 4,7 ud af 5 baseret pĂĄ 7 anmeldelser )

5
1
5

Afstemt underholdning, perfekt til lejligheden.

Daniel fandt hurtigt frem til de knapper, der skulle trykkes på for at ramme vores ansatte. Han var åben og hjælpsom i planlægningsfasen og meget fleksibel ift. vores ønsker for, hvad han selv skulle byde på. Hatten af for at gå om bord i en hjemmegjort quiz og byde ind med perfekt matchende indslag, der inddrog vores ansatte på en lun og overskuelig måde. Tak for samarbejdet, Daniel!

Anmeldt af Julie Abildgaard d. 8. december 2022
5
1
5

Super god

Jeg havde booket Daniel til min søn og svigerdatters bryllup. Gæsterne var hovedsageligt unge mennesker, og Daniel var helt på linje med, hvad de kunne relatere til. Han havde en sjov mimik og kropssprog, der var med til at give showet et pift.

Anmeldt af Susanne d. 19. september 2021

Kontakt Daniel Buch

Kontakt Daniel Buch via formularen her, sĂĄ vil Daniel Buch vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.