Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Korsang for alle med Anders Hornshøj

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale. Typisk 30, 45 eller 60 min.

Profil

Korevent til alle slags arrangementer. Private og firmaarrangementer. Et fantastisk og anderledes input til dit næste arrangement.
ALLE kan være med - Det skaber med garanti en euforisk god stemning, og jeg vil gøre mit til, at alle får en dejlig oplevelse.

Læs mere...

Mere om Korsang for alle med Anders Hornshøj

Mit navn er Anders Hornshøj. Jeg hører fra flere og flere private og firmaer, at de ønsker et anderledes og nærværende indslag til deres fester og arrangementer af typisk 30 til 45 mins. varighed. Det kan være i forbindelse med kurser, kongresser, fester eller privat arrangementer.

Sang er godt for krop og sjæl. Alle burde synge langt mere. Videnskaben peger kun på positive undersøgelser der viser, hvad sang gør ved mennesker.

Derfor tilbyder jeg en sjov og anderledes syng-sammen-korworkshop: “Alle kan synge”, hvor fokus er glæde, sammenhold, social optur, en "aha-oplevelse, og ikke mindst at have det sjovt! Det er nærværet med musikken, sangen og en fælles stemme i centrum.
Vi tager udgangspunkt i en til to let tilgængelig sange og nogle andre musikalske indspark. Alle kan synge – og det kræver absolut ikke erfaring at være med!

Jeg er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og arbejder i ind- og udland med musik og undervisning. Jeg vandt i 2016 Dansk Pop Talent med eget musik. Derudover er jeg en del af Postyr - en elektronisk vokalgruppe, der er anerkendt i Europa, USA og Asien.

Referencer: Novo Nordisk, Københavns kommune, Region Nordjylland, Lægeforeningen, UCN Nordjylland, Socialpædagoger, Thy kommune, privat arrangementer og mange flere.

Udtalelser
Arbejdsstyrelsen:
Hej Anders. Så er det blevet dagligdag på kontoret igen efter et supergodt personaleseminar - og hvad tror du, vi gjorde her til morgen? Startede såmænd dagen med en morgensang! Supergodt indslag, du lavede med os torsdag aften - alle har snakket om det, og alle var begejstrede for det. Danland vil gerne have dine kontaktoplysninger, så de kan tilbyde andre, der planlægger konferencer hos dem, at de kunne prøve noget utraditionelt og booke dig.

Inge, Fødselsdag
Anders havde alle gæsterne med sig lige fra starten, til min fødselsdag - Selv dem jeg havde mest skeptiske for om de synes det ville være sjovt. Anders kom med et stort engagement og en sprudlende glæde og musikalitet, der smittede os alle. Han fik sangen til at blive sjov og let, så alle kunne deltage uanset hvilken stemme man havde. Vi fik til stor morskab lært at synge på forskellige måder, hvilket blev afprøvet flere gange i løbet af resten af aftenen. Jeg kan varmt anbefale Anders til sådanne arrangementer.

Møde, Special pædagoger Thy kommune
Det var SÅ godt – Du fik mange roser. Tusind tak for dit dejlige indspark til vores møde

Københavns kommune udpluk:
Det var helt igennem fantastisk. Alle var super glade.

Lone (Tv midt/vest), Fødselsdagsfest
Det var med stor forventning, om en mega sjov og hyggelig stund, jeg bad Anders Hornshøj om at komme og lave et syng sammen event, til min fødselsdag. Og jeg må sige at det levede op til forventningerne. Vi var et blandet publikum. Og nogen synes det var grænseoverskridende. Men det glemt de ret hurtigt, da vi først kom i gang. Det var sjovt at lave øvelser sammen og alle kunne være med. Alle sang med hvert sit næb, og det der kom ud af det var SÅ fedt. Alle var overrasket over, hvor flot vi fik det til at lyde på ret kort tid. Og med Anders ved klaveret var alle godt informeret og underholdt. Alt i alt en super oplevelse for både trænede og IKKE trænede sangere. Kan varmt anbefales.

Du er mere end velkommen, til at kontakte mig.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Korsang for alle med Anders Hornshøj: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Virkelig god at kommunikere med

Anders har hele vejen igennem været så fin at kommunikere med og med stor forståelse for det jeg gerne ville med hans korsang til vores arrangement. Desværre er alt udsat pga corona, men jeg vil absolut ha Anders med, når festen er på igen!

Anmeldt af Kamilla Norman d. 9. maj 2020
5
1
5

Fantastisk oplevelse

Det satte bare godt gang i hele selskabet, og det var sjovt og ikke nogen følte sig presset, gav en samlet fælles oplevelse - kan varmt anbefales - vi var 22 personer. Fejrede 60 års Fødselsdag

Anmeldt af Thorkild Hansen d. 17. februar 2020

Kontakt Korsang for alle med Anders Hornshøj

Kontakt Korsang for alle med Anders Hornshøj via formularen her, så vil Korsang for alle med Anders Hornshøj vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.