Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Korsang for alle med Anders Hornshøj

Prisniveau

Kr. 3.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale. Typisk 30, 45 eller 60 min.

Profil

Korevent til alle slags arrangementer. Til private og firmaarrangementer. . Et fantastisk og anderledes input til dit næste arrangement.
Alle kan være med - og det skaber med garanti en super stemning, og jeg vil gøre mit til alle får en dejlig oplevese.

Læs mere...

Mere om Korsang for alle med Anders Hornshøj

Mit navn er Anders Hornshøj. Jeg hører fra flere og flere private og firmaer, at de ønsker et anderledes og nærværende indslag til deres fester og arrangementer af en til to timers varighed - i forbindelse med kurser, kongresser eller weekendophold.

Sang er godt for krop og sjæl. Alle burde synge langt mere. Videnskaben peger kun på positive undersøgelser der viser, hvad sang gør ved mennesker.

Derfor tilbyder jeg en sjov og anderledes syng-sammen-korworkshop: “Alle kan synge”, hvor fokus er glæde, sammenhold, fælles læring og ikke mindst at have det sjovt! Det er teambuilding med musikken, sangen og en fælles stemme i centrum.
Vi tager udgangspunkt i en let tilgængelig sang eventuelt med flere stemmer. Fokus er glæde og fællesskab udmøntet i en ”aha-oplevelse” af, hvad stemmen kan sammen med andre. Alle kan synge – og det kræver absolut ikke erfaring at være med!

Jeg er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og arbejder i ind- og udland med musik og undervisning. Jeg vandt i 2016 Dansk Pop Talent med eget musik. Derudover er jeg en del af Postyr - en elektronisk vokalgruppe, der er anerkendt i Europa, USA og Asien.

Videoklip

Kontakt Korsang for alle med Anders Hornshøj

Kontakt Korsang for alle med Anders Hornshøj via formularen her, så vil Korsang for alle med Anders Hornshøj vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.