Lars Boye Jensen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Lars Boye Jensen

Prisniveau

Kr. 3.900 - 9.900

Hjemby

Områder

Profil

Når Lars Boye Jensen slår tonen an på klaveret bliver festen en sikker succes.
I over 40 år har han glædet mange med sit vitale og elegante klaverspil, hvor hans solide konservatoriebaggrund er forenet med lang praktisk erfaring. Det kommer til udtryk i det store repertoire, der spænder lige fra klassisk til jazz og underholdning. Og hvad enten det drejer sig om en lille familiefest eller en større reception i firmaet, bliver opgaven altid løst med lydhør respekt.

I sin musikalske karriere har Lars Boye Jensen spillet på flere strenge: Udover at stå for musikken ved utallige fester har han også akkompagneret flere hundrede folkekære kunstnere. Desuden har han haft talrige opgaver for radio og TV samt været kapelmester på mange revyer og teatre.
I de senere år har Lars Boye Jensen også optrådt som solist ved koncerter i musikforeninger, kulturhuse og kirker. Hans lidenskab for klavermusik har indtil nu ført til 7 solo-cd’er. Og nu er der snart en ny på trapperne.

Kontakt Lars Boye Jensen

Kontakt Lars Boye Jensen via formularen her, så vil Lars Boye Jensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.