Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Larsen duo

Prisniveau

Kr. 3.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Vi er en duo bestående af Jesper Larsen (keyboard) og Rikke Eeg Petersen (vokal). Vi spiller store hits til dansegulvet og behageligt musik til spisningen. Vores repertoire til dansen er bl.a. ABBA, Creedence Clearwater Revival, Mike Oldfield, Tommy Seebach, Pointer Sisters, MGP-hits og Dodo and the Dodos. Blandet godt musik med en fantastisk lyd. Kontakt os for et tilbud :-)

Læs mere...

Mere om Larsen duo

Vi er en duo, men også et partyband da vi kan levere kvalitets festmusik med et af de bedste keyboards i verden, Tyros 5 fra Yamaha, samt en dygtig keyboardspiller/pianist der forstår at få tingene til at lyde ekstra godt. Andet udstyr er: PA højttalere på 680W , 15" subwoofer - rigeligt til at kunne spille til fester på 150-200 personer og levere en fremragende lyd. Desuden har vi også lyseffekter med til at skabe ekstra god feststemning. Vi har også røgmaskine, hvilket selvfølgelig kræver din tilladelse.

Rikke er en utrolig alsidig sangerinde med stor teknisk styrke. Hun har sunget i snart 30 år i forskellige konstellationer, og hendes stemme har en fantastisk klang og energi som passer til mange typer musik. Stilmæssigt kan hun synge jazz, klassisk, soul og pop.

Det skal desuden nævnes at ALT hvad vi spiller er uden MIDI (hvor musikken spiller af sig selv og keyboardspilleren lader som om at spille) og bruger Styles filer, så hver sang er spillet med stor omtanke fra os mht. valg af lyde, form og akkorder m.m. - vi vil ikke lyde som et musikanlæg, men som et rigtigt LIVE band!

Vores repertoire er bl.a. Bamses Venner, Kenny Loggins, Dodo and the Dodos, News, Halberg Larsen, ABBA, Danseorkestret, Chuck Berry, Dolly Parton for at nævne bare lidt. Vi udvider hele tiden og generelt brænder vi meget for 80'er musik, dog er det altid den gode melodi vi elsker og kan lide smukke ballader såvel som musik der sætter gang i danseskoene. Vi er særdeles velegnet til en god fødselsdag, bryllup eller evt. julefrokost hvor I gerne vil have spændende og ørefængende musik hele vejen igennem.

Lige nu har vi omkring 80 dansenumre på repertoiret. Vi finpudser konstant vores numre, så de lyder så godt som muligt - vi vil have du virkelig skal nyde musikken og få lyst til at danse. Vi har oplevet af mange nyder bare at sidde og lytte til os også :-)

Musik under spisningen består af gode temaer, gode ballader og ting som sætter folk i den rigtige stemning afhængig af HVEM vi spiller for, om det er bryllup eller konfirmation.
Kontakt os helt uforpligtende for eventuelle spørgsmål. Vi lover kvalitet og god stemning til en fordelagtig pris.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Larsen duo: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Perfekt musikarrangement både under middagen og senere da de spillede op til dans

Skabte en super god stemning og fik vores gæster op af stolene og ud på dansegulvet. Vi var meget tilfredse med både Jesper’s musik og Rikke’s sang. Også dejligt at de begge var flot dresserede op.
Vi er fuldt ud tilfredse og vil gerne anbefale dem til andre som ønsker et all round band .

Anmeldt af Joan Mikkelsen d. 28. maj 2019

Kontakt Larsen duo

Kontakt Larsen duo via formularen her, så vil Larsen duo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.