Latin Fanatics

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Latin Fanatics

Prisniveau

Kr. 12.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 Sæt af ca 45 min.

Profil

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvintet med to guitarer, trompet , bas og trommer. Og alle synger kor.
Vi spiller numre af bla. Buena Vista Social Club, AC Jobim, Manu Chao og mange flere. Både gamle travere og nye hits er med på repertoiret.

Latin Fanatics er et frisk pust på den danske livescene. Vores mission: at bringe festlig og energisk latinmusik frem overalt i Danmark. Vores opskrift: fede latinnumre, der leveres i originale og underholdende arrangementer. En ægte latino i front Andrés Pineda (voc, gui), backes op af en superswingende og professionel rytmegruppe bestående af: Mads Thorsen (gui, kor), Emil Brun Madsen (bas, kor) og Søren Jensen (dr, perc, kor) samt Hendrik Jørgensen (trompet).

Latin Fanatics tilbyder en bred vifte af latinmusik og spiller alt fra de gamle klassikere til de allernyeste hits. Kan du nikke genkendende til navne som Buena Vista Social Club, Manu Chao, Santana, Antonio Carlos Jobim, Ellington og Michel Teló (Ai Se Eu Te Pego), så er Latin Fanatics helt sikkert noget for jer!
Én ting er helt sikker: Latin Fanatics er en fest katalysator, der får folk til at slippe deres indre latino løs på dansegulvet.
Historie: Latin Fanatics har eksisteret i 10 år, og har bla. spillet på Charlie Scotts, Café Bopa, Tango y Vinos, Luna Bar, en masse caféer og værtshuse samt forskellige private arrangementer som fødselsdage, bryllupper og firmafester.
Vi spiller også receptions-arrangementer, hvor vi primært lægger vægten på bossa nova og mere afdæmpede numre.

Kontakt Latin Fanatics

Kontakt Latin Fanatics via formularen her, så vil Latin Fanatics vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.