Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Latin Fanatics

Prisniveau

Kr. 10.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 Sæt af ca 45 min.

Profil

Latin Fanatics er danmarks fedeste latinband, der serverer festlige latinnumre med energi og udstråling.
Latin Fanatics er en kvartet med to guitarer, bas og trommer. Vi tilbyder også Latin Fanatics som kvintet med trompet. Og alle synger kor.
Vi spiller numre af bla: Santana, Buena Vista Social Club, Jobim, Manu Chao og mange flere. Både gamle travere og nye hits er med på repertoiret.

Læs mere...

Mere om Latin Fanatics

Latin Fanatics er et frisk pust på den danske livescene. Vores mission: at bringe festlig og energisk latinmusik frem overalt i Danmark. Vores opskrift: fede latinnumre, der leveres i originale og underholdende arrangementer. En ægte latino i front Andrés Pineda (voc, gui), backes op af en superswingende og professionel rytmegruppe bestående af: Mads Thorsen (gui, kor), Emil Brun Madsen (bas, kor) og Søren Jensen (dr, perc, kor) samt Hendrik Jørgensen (trompet).

Latin Fanatics tilbyder en bred vifte af latinmusik og spiller alt fra de gamle klassikere til de allernyeste hits. Kan du nikke genkendende til navne som Buena Vista Social Club, Manu Chao, Santana, Antonio Carlos Jobim, Ellington og Michel Teló (Ai Se Eu Te Pego), så er Latin Fanatics helt sikkert noget for jer!
Én ting er helt sikker: Latin Fanatics er en fest katalysator, der får folk til at slippe deres indre latino løs på dansegulvet.
Historie: Latin Fanatics har eksisteret i 5 år, og har bla. spillet på Charlie Scotts, Café Bopa, Tango y Vinos, Luna Bar, Piano Bar i Nyborg, en masse værtshuse samt forskellige private arrangementer som fødselsdage, bryllupper og firmafester.
Vi spiller også receptions-arrangementer, hvor vi primært lægger vægten på bossa nova og mere afdæmpede numre.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Latin Fanatics: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Go stemning og lyd

Professionel hurtig kontakt og opstilling - go info op til event.
Vi havde en fest sammen.

Anmeldt af Rune Thorup d. 3. september 2018
5
1
5

Alle mand på dansegulvet!

Da vi skulle hyre band til vores bryllup, gik vores overvejelser på, hvilken type musik der ville kunne få alle aldersgrupper på dansegulvet. Valget faldt på Latin Fanatics, og det fortrød vi bestemt ikke!! De lagde ud med en latin-inspireret bryllupsvals, og derefter gik der ikke lang tid, før alle var ude at danse. De er top dygtige musikere, med en god og smittende energi, som fik det hele til at svinge!
Vi kan på det varmeste anbefale Latin Fanatics!
De var i den grad med til at gøre vores bryllup fuldendt.

Anmeldt af Stephanie P. d. 6. marts 2018

Kontakt Latin Fanatics

Kontakt Latin Fanatics via formularen her, så vil Latin Fanatics vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Pais Tropical
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0004/0867/Pais_Tropical_faded.mp3
  2. 00:00 Sway
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0004/0870/sway_lytte_hygge.mp3
  3. 00:00 Clandestino
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/7983/Clandestino.mp3