Jørgen Leon Knudsen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 53 dage

Jørgen Leon Knudsen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Hjemby

Varighed

ca. 1,5 time

Profil

Jeg er født i Odense og blev læreruddannet i 1971. Har undervist i mange år, men en førtidspension gav mig - efter nogle rekonvalescensår mulighed for at rejse meget - og i lange perioder ad gangen. Jeg har derved besøgt de fleste kontinenter og besøgt mere end 50 lande. Jeg er autodidakt producer, redaktør, fotograf, forfatter - mm. - Har bl.a.produceret et dokumentarprogram til TV og udgivet bogen Backpackerguiden.

I 2007-08 foretog jeg en næsten 6 måneder lang rejse i Mellem- og Sydamerika. Det er mine indtryk og oplevelser herfra, der sammen med mine billeder danner den røde tråd i foredraget, der også omfatter faktuelle informationer om geografi, historie, kultur og natur. Det er blevet til en trilogi om nogle af de mest seværdige steder i Mellem- og Sydamerika.

1. Latinamerika: Mexico, Belize og Guatemala - Usædvanlige rejseoplevelser, anekdoter og indtryk fra en rejse i Mellemamerika
Om at rejse på egen hånd som backpacker. Om de fordele, indsigter og oplevelser, som det giver. Om Aztekernes - og Mayaernes kulturer.

Mexico - Mexico City - Indepenence Day - Om en by med rigtig mange udfordringer
Teotihuacan - Gudernes BY
Tenochtitlan - Aztekernes hovedstad - Forløberen for Mexico City
Yucatan - Chichén Itza - Ét af Verdens 7 Nye Underværker
Belize - Lamanai Nationalpark
Guatamala - Tikal - Antigua - Pacaya Vulkanen

2. Sydamerika: Venezuela, Ecuador. - Usædvanlige rejseoplevelser, anekdoter og indtryk fra en rejse i Sydamerika
Om at rejse på egen hånd som backpacker. Om de fordele, indsigter og oplevelser, som det giver. Om historie, natur, landskaber og naturfænomener

Venezuela - Caracas - Ciudad Bolivar - Canaima - Angel Fall - Verdens højeste vandfald
Colombia - Eldorado
Equador - Quito - Verdens højest beliggende hovedstad - Él Angel Nationalpark - Galapagos Islands

3. Sydamerika: Chile og Argentina - Usædvanlige rejseoplevelser, anekdoter og indtryk fra en forsvundet civilisation på en meget fjern ø.
Jeg tilbragte 14 dage på øen i 2008 og har derved erhvervet mig et indgående kendskab til øen, dens historie og mysterierne. - Om Nascalines - Iguazu Falls

Chile - Nascalines - Rapa Nui - Påskeøen - Sagn og mystik - Historien - Moai - Thor Heyerdahl
Argentina - Iguazu Falls

Kontakt Jørgen Leon Knudsen

Kontakt Jørgen Leon Knudsen via formularen her, så vil Jørgen Leon Knudsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.