Find live band til julefrokost i Sønderjylland her

SHUBI.DK

SHUBI.DK er Danmarks nye Shu-Bi-Dua hyldestorkester.

Kategori
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tailors

Vi glæder os til at gi den gas til dit næste halbal, firmafest, julefrokost, byfest, fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, guldbryllup og meget mer...

Hjemby
Hovedgård
Prisniveau
Kr. 7.500 - 18.500
Vis kunstnerprofil
4.5

Purple Wings

Med Purple Wings får du et orkester eller en duo som sætter alsidighed og indlevelse i højsædet.
Familefest, bryllup, byfest, bierfest, tyrolerfes...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 8.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

NonStop

NonStop er navnet på jeres veletablerede festorkester, hvis speciale er at levere de nyeste hits, de klassiske dansenumre og de bedste festsange fr...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 12.000 - 23.000
Vis kunstnerprofil
4.8

The Bacons

Jydsk Festband der levere dinner og dansemusik af høj kvalitet.
Duo, Trio, Kvartet og 5 Mands partyband

Bryllup, Fødselsdage, Firmafester, Byf...

Hjemby
Hornsyld
Prisniveau
Kr. 8.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil
4.8

TIDALS

60`ER MUSIKKEN LEVER
Der er dømt ægte 60´er og 70´er stemning, når Tidals spiller alle de gode, gamle melodier fra dengang Elvis var dreng og Kim...

Kategori
Hjemby
Ribe
Prisniveau
Kr. 3.500 - 8.500
Vis kunstnerprofil

Hit Wave

Fem festlige musikere og livemusik uden programmering – det er hvad du får, hvis du hyrer Hit Wave til din fest!
Genren er dansevenlig pop-rock fr...

Hjemby
Vojens
Prisniveau
Kr. 8.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

XLENT

XLENT = Dinner, fest og dansemusik til bryllupper, byfester, ringridning, firmafester, julefrokoster, fødselsdage, receptioner. Se videoer her... ...

Hjemby
Aabenraa
Prisniveau
Kr. 9.999 - 28.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Festoriginalerne

Festlig dansemusik - noget for enhver i alle aldre. Stor erfaring i bryllup, sølvbryllup, fødselsdag - firmafest.

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 10.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil

just in case live band

Vi er et liveband ud over det sædvanlige og garanterer et hårdt og professionelt stykke arbejde af musikere, der brænder for at spille musik til di...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 5.500 - 35.000
Vis kunstnerprofil
5.0

MusikKollektivet

MusikKollektivet - Livemusik til enhver lejlighed!
Dansevenlig og genkendelig festmusik fra et bredt repertoire bestående af alt fra klassisk roc...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Out Of Words

OUT OF WORDS:
Partyorkester, der leverer 100% LIVE glad dansemusik til alle aldersgrupper - til såvel store som små arrangementer...
Vi leverer m...

Hjemby
Ribe
Prisniveau
Kr. 9.999 - 25.000
Vis kunstnerprofil

LaNG LØRDaG

LaNG LØRDaG er et kopiband, der har spillet sammen i mere end ti år. Vi spiller et bredt udvalg af de mest populære ørehængere og hits fra de sidst...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Red Mustang

Red Mustang fra Kolding er et af Danmarks ældste aktive bands med rødder
tilbage i de glade 60’ere. Vi var bl.a. det første jyske b...

Kategori
Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
4.5

PartyRaketten

NYE LYDKLIP!!! Hør landets svedigste festband, der altid går hele vejen for at give jer den bedst mulige fest!
PartyRaketten er et partyband bestå...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 10.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

JILS

JILS spiller egne versioner af kendte danske og udenlandske hits. Numre tilbage fra 60 erne og frem til idag.

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Musik til din næste fest kan leveres på mange forskellige måder. Du kan f.eks. opstille en jukebox eller et stereoanlæg. Men hvis du vil have fantastisk stemning, og at der kommer gang i gæsterne, så skal du booke et band, der spiller live musik – så er der garanti for en oplevelse, der sent glemmes. Her på Eventzonen.dk kan du finde bands, der optræder med live musik udi stort set alle genrer – lige fra populære hits, slagere, rock og jazz til funk, soul, country og blues. Uanset hvad, er du i hvert fald sikret et solidt grundlag for en fest, dine gæster sent kommer til at glemme.

Et band er den perfekte stemningsskaber til en fest, hvor der skal sættes gang i både det gode humør og dansegulvet, og spiller dit foretrukne band allerede ved middagen, er den gode stemning i top allerede fra start. Ønsker du til din fest et band, som eksempelvis kan spille country, rock, pop eller jazz, så finder du her på Eventzonen et stort udvalg af forskellige bands, som du selvfølgelig kan aftale ønskede numre med forud for festen, så du med sikkerhed ved, at dine yndlingssange spilles.

Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle væsentlige kategorier så folk, der leder efter den ideelle underholdning og musik, kun behøver at lede ét sted; uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen er mere end blot samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også muligheder for inden en event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er artist eller leder efter et live band til julefrokost i Sønderjylland, så bør du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.