MusikKollektivet

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

MusikKollektivet

Prisniveau

Kr. 10.000 - 30.000

Hjemby

Varighed

Efter ønske

Profil

MusikKollektivet - Livemusik til enhver lejlighed!
I kan forvente er et ungt, energifyldt og professionelt orkester, der spiller den bedste dansevenlige og genkendelige festmusik, bestående af alt fra klassisk rock og pop fra 70-80-90'erne til nyere radiohits. Vi sørger for den musikalske underholding til din fest og lover at sætte gang i dansegulvet!

MusikKollektivet er et erfarent, professionelt og velspillende orkester, med rødder i Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg.
Vi er et orkester bestående af medlemmer, som alle er udøvende musikere på højt niveau, og sprængfyldt med spilleglæde!

Vi skræddersyr aftenen i samarbejde med jer. Vi tilbyder både stemningsfuldt dinnermusik, i duo eller trio konstellation, samt et fuldt 5-6mands festorkester til at fyre op under dansegulvet. - Så vi kan sammensætte den bedst mulige musikalske oplevelse til jeres fest/arrangement.

Vores repertoire er meget bredt og vi tilpasser det gerne til lejligheden i samarbejde med jer.

Vi medbringer alt udstyr selv, inkl. lys til dansegulvet.

Kontakt os for et musiktilbud til din fest!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Videoklip


Anmeldelser ( | af MusikKollektivet: 5,0 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk Energi!

MusikKollektivet spillede for et temmelig blandet publikum til vores personaleforenings julefrokost; Her formåede de at sparke festen i gang og holde folk på dansegulvet. Deres energi, musikvalg og professionalisme gjorde vores aften helt sublim. Tak for Jer!

Anmeldt af Lene Reis d. 27. november 2023
5
1
5

Kæmpe, kæmpe anbefaling!

Musikkollektivet spillede til vores bryllup for snart to uger siden. Vi havde ikke hørt dem på forhånd, så vi var meget spændte, og vi må bare sige; de var fænomenale! De var så dygtige, og formåede i dén grad at få sparket gang i dansegulvet. I tre timer var der et proppet dansegulv, og både unge og gamle dansede hele aftenen.
Vores gæster har også rost dem til skyerne, og vi var virkelig blæst bagover, over hvor vilde (og søde) de var. Vi havde en kæmpe dansefest, og det var i høj grad Musikkollektivets fortjeneste.
Tusind tak og kæmpe anbefaling herfra!

Anmeldt af Karen Fink d. 14. juni 2023

Kontakt MusikKollektivet

Kontakt MusikKollektivet via formularen her, så vil MusikKollektivet vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.