Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Livemusikeren

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 1 til 5 timer

Profil

Bag navnet Livemusikeren gemmer sig den rutinerede guitarist og sanger Troels Østergaard. Jeg optræder solo med en række af alle tiders største danske og udenlandske hits. Desuden kan jeg levere en samlet underholdningspakke, der består af en musikquiz og efterfølgende livemusik. Det er perfekt til julefrokosten eller firmafesten!

Læs mere...

Mere om Livemusikeren

Hvis du skal holde fest eller have underholdning på et stramt budget, så skal du overveje Livemusikeren. Jeg har mange års erfaring med at spille festlig livemusik til både privatfester, firmafester og på spillesteder. Mit repertoire består blandt andet af de største hits fra Queen, Thomas Helmig, Bryan Adams, Danseorkestret, Bee Gees, U2, Dizzy Mizz Lizzy/Tim Christensen og mange flere. Jeg kan spille afdæmpet under maden og så ellers give den gas, så dine gæster også kommer på dansegulvet. Du får selvfølgelig ikke den samme totaloplevelse, som hvis du hyrer et komplet band, men med smagfuld brug af livelooping kan jeg sagtens skabe en fest. Jeg sætter en ære i at spille al musikken live på scenen, så det for alvor kommer til at svinge og du får en autentisk musikalsk oplevelse.

Eksempel på sætliste
Bee Gees: Staying Alive
Bryan Adams: Summer of '69
Thomas Helmig: Stupid Man
U2: With or Without You
Train: Drops of Jupiter
Counting Crows: Mr. Jones
Dizzy Mizz Lizzy: Love is a Losers Game
Danseorkestret: Kom tilbage nu
John Hiatt/Hanne Boel: Don't Know Much About Love
Ben E. King: Stand By Me
Coldplay: Viva la Vida
4 Non Blondes: What's Going On

Videoklip

Kontakt Livemusikeren

Kontakt Livemusikeren via formularen her, så vil Livemusikeren vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.