Charlotte Lo - Ældre & Pensionistkoncerter.

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

Charlotte Lo - Ældre & Pensionistkoncerter.

Prisniveau

Kr. 2.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

60 min eller det vi aftaler.

Profil

Oplev den festlige entertainer og velsyngende sangerinde Charlotte Lo, alene eller sammen med den professionelle musiker Tomas Somr. Underholdende koncerter, der skaber glæde og feststemning til dit næste arrangement. Vi underholder med vores Ældre & Pensionistkoncerter på plejehjem, aktivcentre, til fester m.m. Samt med smukke sange til bryllup, begravelse, eller som en gave til en rund fødselsdag. Vi kan bookes til fester, reception, firmaevent m.m.

Charlotte Lo er en sprælsk sangerinde, som har sunget og optrådt det meste af sit liv, i et væld af genrer og på en lang række forskellige steder. Hun har en klar smuk stemme og rører gerne folk til tårer. Samtidigt forstår hun at sætte gang i festen. Når der skal være fest, optræder hun helst i glimmerkjole, ellers kan det jo være lige meget, synes hun. Charlotte Lo kommer ud selv med sit sanganlæg eller sammen med Tomas Somr, som er tjekkisk født og konservatorieuddannet saxofonist og klarinettist. Sammen skaber de stemning til dit arrangement. Det er altid muligt at kontakte os og høre mere om hvad vi tilbyder.

Videoklip


Kontakt Charlotte Lo - Ældre & Pensionistkoncerter.

Kontakt Charlotte Lo - Ældre & Pensionistkoncerter. via formularen her, så vil Charlotte Lo - Ældre & Pensionistkoncerter. vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.