Livsstilskoncert Charlotte Lo & Tomas Somr

Livsstilskoncert Charlotte Lo & Tomas Somr

Prisniveau

Kr. 5.000 - -12.000

Hjemby

Områder

Varighed

Det aftaler vi. Det kan f.eks. være 2 sæt af 30 min, eller det kan være en hel time. Det kan også være en enkelt sang til bryllup eller begravelse.

Profil

Oplev den festlige entertainer og velsyngende sangerinde Charlotte Lo, alene eller sammen med den professionelle musiker Tomas Somr. Underholdende koncerter, der skaber glæde og feststemning til dit næste arrangement. Vi underholder med vores Ældre & Pensionistkoncerter på plejehjem, aktivcentre, til fester m.m. Samt med smukke sange til bryllup, begravelse, eller som en gave til en rund fødselsdag. Vi kan bookes til fester, reception, firmaevent m.m.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Livsstilskoncert Charlotte Lo & Tomas Somr

Charlotte Lo er en sprælsk sangerinde, som har sunget og optrådt det meste af sit liv, i et væld af genrer og på en lang række forskellige steder. Hun har en klar smuk stemme og rører gerne folk til tårer. Samtidigt forstår hun at sætte gang i festen. Når der skal være fest, optræder hun helst i glimmerkjole, ellers kan det jo være lige meget, synes hun. Sammen med Tomas Somr, som er tjekkisk født og konservatorieuddannet saxofonist og klarinettist, skaber de stemning til dit arrangement. Det er altid muligt at kontakte os og høre mere om hvad vi tilbyder.

Videoklip

Kontakt Livsstilskoncert Charlotte Lo & Tomas Somr

Kontakt Livsstilskoncert Charlotte Lo & Tomas Somr via formularen her, så vil Livsstilskoncert Charlotte Lo & Tomas Somr vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.