Mads Brynnum

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Mads Brynnum

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 30 minutter eller efter aftale

Profil

Mads er en intelligent og underspillet komiker der altid leverer et show skræddersyet til lejligheden. Han har optrådt siden 2002 og har blandt andet lavet stand-up om politik, dødsstjerner, arbejdsmiljø, klimaforandringer, Søren Kierkegaard, om at alle er idioter, om at blive far, om København og om meget andet.

Mads har været vært på Vågn Op! med The Voice, deltaget i Comedy Fight Club og vandt DM i stand-up 2004.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Mads Brynnum

Mads Brynnums comedy svinger mellem det ekstremt nørdede, det politiske og det meget hverdagsagtige. Hans seneste one man show, Alvorligt voksen, handlede for eksempel om at bo i hus i provinsen, om at det mest spændende i ens liv er at få ny revisor, om det fede ved at køre med langt lys, om ydmygende møder i banken og ikke mindst om den grundlæggende angst livet som forælder vækker i en.

Mads har også været morgenvært på Vågn Op! med The Voice, tjent som tekstforfatter hos Morgenhyrderne på Radio 100FM, skrevet tegnefilm og børnehistorier og meget andet.

Han debuterede i 2002 og har siden optrådt for blandt andre 3F, TDC, Novo, tropperne i Afghanistan, DJØF, Dansk Energi, SAS, Føtex, VK-regeringen og mange andre. Han har stor erfaring med at optræde på engelsk.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mads Brynnum: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Meget underholdende

Vi syntes alle at han var meget underholdende og fik mange gode grin.
Desuden meget sympatisk og god til at overholde aftaler, svarede hurtigt på mine henvendelser.

Anmeldt af Lena d. 6. december 2019
5
1
5

Hylende morsom og god selvironi

God selvironi og temmelig lummer. Det passede lige til selskabet, så der blev grinet højt mange gange undervejs.

Anmeldt af Dorthe Rousing d. 17. august 2019

Kontakt Mads Brynnum

Kontakt Mads Brynnum via formularen her, så vil Mads Brynnum vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Fugleinfluenza
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBhdz09IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--dced419e0fa224b377a49d22dfa74afab5855b60/mads_brynnum_-_fulgeinfluenza.mp3?5621242