Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Mads Brynnum

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 30 minutter eller efter aftale

Profil

Mads er en intelligent og underspillet komiker der altid leverer et show skræddersyet til lejligheden. Han har optrådt siden 2002 og har blandt andet lavet stand-up om politik, dødsstjerner, arbejdsmiljø, klimaforandringer, Søren Kierkegaard, om at alle er idioter, om at blive far, om København og om meget andet.

Mads har været vært på Vågn Op! med The Voice, deltaget i Comedy Fight Club og vandt DM i stand-up 2004.

Læs mere...

Mere om Mads Brynnum

For Mads er ord som ”brilleabe” og ”studentikos” komplimenter, og hans nærmest nørdede tilgang til tilværelsen giver ham en unik stil. Han ser verden på sin helt egen utraditionelle måde og er for eksempel ikke bleg for at blande stand-up med seksualundervisning eller havnerundfart - sidstnævnte et koncept han opfandt i 2005 og som Zulu nu har overtaget under navnet Zulu Canal Tours.

Mads har også været morgenvært på Vågn Op! med The Voice, tjent som tekstforfatter hos Morgenhyrderne på Radio 100FM, skrevet tegnefilm og børnehistorier og meget andet.

Han debuterede i 2002 og har siden optrådt for blandt andre 3F, TDC, Novo, tropperne i Afghanistan, DJØF, Dansk Energi, SAS, Føtex, VK-regeringen og mange andre. De sidste par år har han desuden optrådt i Sverige på engelsk og har også erfaring som konferencier.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mads Brynnum: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Hylende morsom og god selvironi

God selvironi og temmelig lummer. Det passede lige til selskabet, så der blev grinet højt mange gange undervejs.

Anmeldt af Dorthe Rousing d. 17. august 2019
5
1
5

Super underholdning

Dygtig standup, der formåede at få alle til at grine. Sjove jokes der for det meste holdt sig over bæltestedet, hvilke passede til vores publikum. Vi kan helt klart anbefale ham til andre. Vi var super tilfredse.

Anmeldt af Pia Hougaard d. 19. januar 2016

Kontakt Mads Brynnum

Kontakt Mads Brynnum via formularen her, så vil Mads Brynnum vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Fugleinfluenza
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0000/5943/mads_brynnum_-_fulgeinfluenza.mp3