Svarprocent

96%

Svartid

Inden for 1 dag

Mai Skytte

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 minutter - 3 timer

Profil

Mangler du den rigtige sang til at fuldende en vigtig dag i dit liv?
Hvad enten det er den bedste dag i livet eller en dag, hvor der skal tages afsked med en kær, så vil jeg gøre mit aller bedste for at fuldende dagen.
Jeg synger til både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæums, receptioner, arrangementer i storcentre og begravelser mv..

Læs mere...

Mere om Mai Skytte

Med en sang kan man få sagt nogle ting, der kan være svære at sige kun med ord, og jeg vil rigtig gerne sætte lyd på lige præcis det, du måtte brænde inde med.
Jeg tager både ud som solosanger, som duo, trio og som forsanger i festbands, så har du behov for en sanger til hele eventet, kan en pakkeløsning let sættes sammen til netop din fest.

Jeg sørger altid selv for at have alt det nødvendige grej med.

Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mai Skytte: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Tårevældende smuk stemme❤️

Maj spillede “When you say nothing at all” i kirken til vores bryllup den 10.08.2019. Hun stod bagerst i kirken og sammen med sin guitar leverede hun den smukkeste musikoplevelse vi sent vil glemme. TUSIND mange tak! Alle gæsterne var så imponeret og ligeledes var vi❤️

Anmeldt af Michelle Stephanie Thrane d. 12. august 2019
5
1
5

Fantastisk!!

Fantastisk stemme, super sød, og hurtig feedback. Jeg kan kun anbefale hende til andre, og det samme vil mine gæster gøre. Hun fortjener 10 stjerner og ikke kun de 5 man kan give herinde.

Anmeldt af Kristine Jensen d. 6. maj 2019

Kontakt Mai Skytte

Kontakt Mai Skytte via formularen her, så vil Mai Skytte vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 True Colors
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/2922/True_Colors.mp3