Mai Skytte

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 dage

Mai Skytte

Prisniveau

Kr. 1.700 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 minutter - 3 timer

Profil

Mangler du den rigtige sang til at fuldende en vigtig dag i dit liv?
Hvad enten det er den bedste dag i livet eller en dag, hvor der skal tages afsked med en kær, så vil jeg gøre mit aller bedste for at fuldende dagen.
Jeg synger til både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæums, receptioner, arrangementer i storcentre og begravelser mv..

Med en sang kan man få sagt nogle ting, der kan være svære at sige kun med ord, og jeg vil rigtig gerne sætte lyd på lige præcis det, du måtte brænde inde med.
Jeg tager både ud som solosanger, som duo, trio og som forsanger i festbands, så har du behov for en sanger til hele eventet, kan en pakkeløsning let sættes sammen til netop din fest.

Jeg sørger altid selv for at have alt det nødvendige grej med.

Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Musikafspiller

  1. 00:00 True Colors
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBclFOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--fce9248fba69e98e1bbd1c6540594ed0bf5c5148/True_Colors.mp3?5736257

Videoklip


Anmeldelser ( | af Mai Skytte: 5,0 ud af 5 baseret på 23 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk oplevelse ❤️❤️❤️

Vores varmeste anbefalinger til Mai og Lasse for fantastisk sang og udsøgt guitarspil. Vi valgte selv de 5 sange, som skulle fremføres til vores datters bryllup, 2 af dem som fællessang. Det var både hyggeligt, personligt og rørte os alle.
Vores varmeste anbefalinger til Mai og Lasse er hermed givet videre.

Anmeldt af Sif Votborg Pape d. 8. juli 2024
5
1
5

Smukt, smukt, smukt!

Vi havde den store fornøjelse, at have Mai og hendes guitarist Lasse til at medvirke ved vores fars bisættelse. I tillæg til deres charme, service, velvilje og ægte samarbejde bød de på en uforlignelig musikalsk oplevelse. Spillede og sang præcis de sange vi ønskede os – og på en måde, så hele følget rørt blev hensat i nydelse og ånd.
I tillæg til deres meget smukke lyd og sang, evnede de at ”finde os”, præcis der hvor vi var. Formåede at være ”usynlige” og alligevel så vældig meget med, at de formåede at fylde hele rummet med kærlighed.
Med vores varmeste anbefalinger takker vi for en stor oplevelse og jeres ikke uvæsentlige rolle i at få sendt far så smukt afsted. TAK.

Anmeldt af Kim Jönsson d. 16. april 2024

Kontakt Mai Skytte

Kontakt Mai Skytte via formularen her, så vil Mai Skytte vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.