Svarprocent

40%

Svartid

Inden for 11 dage

Mai Skytte

Prisniveau

Kr. 1.700 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 minutter - 3 timer

Profil

Mangler du den rigtige sang til at fuldende en vigtig dag i dit liv?
Hvad enten det er den bedste dag i livet eller en dag, hvor der skal tages afsked med en kær, så vil jeg gøre mit aller bedste for at fuldende dagen.
Jeg synger til både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæums, receptioner, arrangementer i storcentre og begravelser mv..

Læs mere...

Mere om Mai Skytte

Med en sang kan man få sagt nogle ting, der kan være svære at sige kun med ord, og jeg vil rigtig gerne sætte lyd på lige præcis det, du måtte brænde inde med.
Jeg tager både ud som solosanger, som duo, trio og som forsanger i festbands, så har du behov for en sanger til hele eventet, kan en pakkeløsning let sættes sammen til netop din fest.

Jeg sørger altid selv for at have alt det nødvendige grej med.

Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mai Skytte: 5,0 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk sangerinde

Mai's stemme er unik. Hun har evnen til at gøre sangene hun synger til sine egne. Hendes professionelle tilgang til opgaven er uden sidestykke. Hun komme som aftalt udføre sit arbejde perfekt. 5 stjerner er slet ikke nok!
Tusind tak for sangene. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Mai.

Anmeldt af Jonas Bøhne d. 24. oktober 2020
5
1
5

Magisk oplevelse

Mai og guitaristen Lasse holdt den mest fantastiske lille intimkoncert ifm. min mors 70-års fødselsdag, der blev holdt i en park i Sæby. Kommunikationen gik uden problemer, der var fin dialog ifm. sangvalg og Mai og Lasses rare måde at være på og selve koncerten ramte os alle lige i hjertet. Kan kun anbefale Mai (og Lasse) til andre.

Anmeldt af Trine Vangsted Møller d. 4. oktober 2020

Kontakt Mai Skytte

Kontakt Mai Skytte via formularen her, så vil Mai Skytte vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 True Colors
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBclFOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--796a1f8033d2b0a493f287b40eb41ca53a30d514/True_Colors.mp3