Svarprocent

91%

Svartid

Inden for 2 dage

Mai Skytte

Prisniveau

Kr. 1.700 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 minutter - 3 timer

Profil

Mangler du den rigtige sang til at fuldende en vigtig dag i dit liv?
Hvad enten det er den bedste dag i livet eller en dag, hvor der skal tages afsked med en kær, så vil jeg gøre mit aller bedste for at fuldende dagen.
Jeg synger til både bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, jubilæums, receptioner, arrangementer i storcentre og begravelser mv..

Læs mere...

Mere om Mai Skytte

Med en sang kan man få sagt nogle ting, der kan være svære at sige kun med ord, og jeg vil rigtig gerne sætte lyd på lige præcis det, du måtte brænde inde med.
Jeg tager både ud som solosanger, som duo, trio og som forsanger i festbands, så har du behov for en sanger til hele eventet, kan en pakkeløsning let sættes sammen til netop din fest.

Jeg sørger altid selv for at have alt det nødvendige grej med.

Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mai Skytte: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

En fantastisk oplevelse

Mai Skytte sang to sange til vores datters konfirmation - hvilket ikke lød mindre end fantastisk. Vores datter og os selv sad med tårer i øjnene under sangene. Mai Skytte får vores bedste anbefalinger.

Anmeldt af Malene Kirch d. 15. juni 2020
5
1
5

Enestående intim oplevelse

Jeg havde booket Mai til min mors 50 års, som blev holdt i et sommerhus. Vi havde aftalt et par sange. Blandt andet Adele med “when we were young” og “lyse nætter” med Alberte Winding. Det var helt magisk med Mai’s smukke stemme samt lækkert guitarspil og simpelthen så nemt at arrangere. Jeg er så imponeret og taknemlig for Mai bidrag til at gøre aftenen for min mor helt vidunderlig!!!
Og jeg ønsker for alle at de får den samme mulighed. De varmeste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Emma Bugge d. 2. februar 2020

Kontakt Mai Skytte

Kontakt Mai Skytte via formularen her, så vil Mai Skytte vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 True Colors
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBclFOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--796a1f8033d2b0a493f287b40eb41ca53a30d514/True_Colors.mp3