Martin Sloth Roadshow

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Martin Sloth Roadshow

Prisniveau

Kr. 6.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Profil

Med 4 årtiers DJ erfaring og utallige jobs i bagagen er dit arrangement i sikre hænder med et rullende besøg af Martin Sloth Roadshow.

Velkommen til mit hjørne af Eventzonen.

Lad mig præsentere mig selv...Jeg hedder Martin Sloth og er professionel DJ.

Mine første "plader" blev "vendt" i ungdomsklubben i de herlige 80'ere. Siden er det blevet til masser af spillejobs på diverse diskoteker/natklubber, med mobile diskoteker og på radio (The Voice, Radio ABC og ANR).

Nu til dags underholder jeg til stort set alle arrangementer hvor behovet er "Den rigtige musik": Fødselsdage, bryllupper, julefrokoster, temafesten, firmafester, receptioner, div. shows, byfester o.s.v.
Med den rette lyd, lys og musik skaber jeg den fede og rigtige stemning, der gør arrangementet til en succes fra start til slut.

Inden arrangementet skræddersyer vi den rette løsning med opstilling af lyd og lys, planlægning af evt. indslag, ønsker til musik m.m....Kontakt mig endelig for en snak om muligheder :-)

Kontakt Martin Sloth Roadshow

Kontakt Martin Sloth Roadshow via formularen her, så vil Martin Sloth Roadshow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.