Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Martins Musik

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Ingen tidsbegrænsning

Profil

Erfaren keyboard spiller, præsentabel og altid i godt humør.
Læs mine 31 stk flotte anmeldelser, de bør ikke tage fejl ;)

Læs mere...

Mere om Martins Musik

Jeg er en alsidig musiker på 48 med over 30 års erfaring. Jeg er som udgangspunkt ikke højtråbende med dårlige vitser osv , og jeg har ry for ikke at spille for højt under middagen.
Mit repertoire er meget bredt og mest rettet mod 50 plus . Jeg bruger ikke midifiler , men spiller live og bruger kun hjælpemidler til trommer og bassen
Under middagen spiller jeg dæmpet blandet musik , tilpasset kundens ønsker , og hvad jeg fornemmer rammer publikum bedst . Det kan være alt fra gamle evergreens til Kim Larsen , eller Bamses venner og lign .
Desuden spiller jeg med på omdelte sange .
Under dansen bliver der skruet op for musikken , men ikke mere end man stadig kan hygge sig , hvis man ikke lige har danseskoene på.
Der bliver spillet nonstop dansemusik , naturligvis med små pauser mellem numrene( så man kan finde en ny dansepartner), eller hvad der bliver aftalt med værten .Igen er musikken meget blandet tilpasset publikum
Det kunne feks være numre som - Himmelhunden , I en lille båd der gynger , Fru Sauterne , Bad moon Rising , Zumba , Avenyen , Dance the night away , Lørdagsaften ,
Vesterbro , Kald det kærlighed , Vore bedste år osv , MEN der er også masser af Grand Prix numre og danske 80ér numre på mit repertoire , så der er lidt for enhver smag . Prisen er 700 kr pr time incl kørsel , dog har jeg en mindste pris , alt efter hvor langt jeg skal køre
Hvis det er musik til foreningsballer eller seniordans kan der aftales en specialpris

Hvis du vælger at kontakte mig via Eventzonen , skriver jeg hurtigst til dig og vi kan så sammen lave en aftale over telefonen . En vigtig ting er jo at vi har de samme mål når det gælder din/ jeres fest . Har du ønsker til specielle sange eller andre indslag finder vi også ud af det .

Har dette fanget din interesse så kontakt mig og fortæl om dine ønsker og behov , så vi i fællesskab kan løse opgaven, og få samtidig godt tilbud. Det kan sagtens betale sig :)

Mvh Martin Vejby Kristensen

Videoklip

Anmeldelser ( | af Martins Musik: 5,0 ud af 5 baseret på 31 anmeldelser )

5
1
5

5 Super god musiker.

5 stjerner. Super god musiker, som meget hurtigt fandt ud af, hvilken musik gæsterne ville høre. Stille og roligt under spisningen, og mere lyd på, da der skulle danses. Der var flere af gæsterne, som kom og roste musikeren og hans valg af de numre, der blev spillet. Alt i alt en rigtig god aften.

Anmeldt af Susanne Madsen d. 6. oktober 2019
5
1
5

Sølvbryllups fest.

Rigtig god musik, vores gæster dansede hele tiden, dansegulvet var aldrig tomt. Ville klart vælge Martin igen. 5. stjerner.

Anmeldt af Ina Pedersen d. 26. august 2019

Kontakt Martins Musik

Kontakt Martins Musik via formularen her, så vil Martins Musik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 En enkelt sang om frihed
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6778/01.mp3
 2. 00:00 Love me tender
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6779/02.mp3
 3. 00:00 En dør til fantasien
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6781/03.mp3
 4. 00:00 Hello Mary Lou
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6782/04.mp3
 5. 00:00 Vore allerbedste år
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6783/05.mp3