Johnny Madsen Cover

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Johnny Madsen Cover

Prisniveau

Kr. 7.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 Timer

Profil

Johnny Madsen Cover - hylder en ægte landevejspoet

Johnny Madsen Akustisk Cover
- hylder en ægte landevejspoet
Det er svært at blive helt klog på Johnny Madsen. Geni eller galning? Stor kunstner eller bodega-musiker? Med Johnny Madsen er det aldrig enten/eller. Han favner bredt, og forener den dybsindige kunst med det folkelige.

Når den østsjællandske trio tolker den akustiske side af Johnny Madsen, er det netop med det for øje: at holde fast i det folkelige uden at gå på kompromis med kunsten.

Trioen er hårdt sammenspillet. Musikken swinger, lyder fedt og klør alle de rigtige steder. Du kan være sikker på god stemning, masser af grin, dansefeber, og en kuldegysning eller to, når Johnny Madsen Cover spiller håndholdte folk/blues.

Det kan som sagt være svært at blive klog på Johnny Madsen, men det er ikke så svært at blive i godt humør af hans sange.

Magen til frækhed skal man lede længe efter, både musikalsk og verbalt. Vi har bare lyst til at provokere en god aften frem..........Et show der sætter gang i både baren og fødderne.

Kontakt Johnny Madsen Cover

Kontakt Johnny Madsen Cover via formularen her, så vil Johnny Madsen Cover vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.