Find mavedanser i Aalborg her

Murjanah Bellydancer

Murjanah er en kraftfuld og meget feminin kunstner, med stor energi, elegance. Oplev Murjanahs fantastiske optræden med et ægte mavedansershow.
E...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.200 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Idéen bag denne portal har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori så folk, som søger efter den fuldendte musik & underholdning, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor valgmulighederne samles. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er artist eller søger en mavedanser i Aalborg, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...