Find mavedanser i Jylland her

Ensemble Fahrida

Ensemble Fahrida består af Fahrida og 4 danseglade piger. De optræder med en bred vifte af klassiske orientalske danse og populær arabisk folklore.

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Fahrida

Mavedans med Fahrida Oriental Dance er seriøs livsbekræftende orientalsk dans på højt niveau.
Mavedans kan være det krydderi der pifter ethvert fe...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Mavedansulla

Orientalsk Mavedans til festen - ØSTJYLLAND

Står I lige og mangler en surprise til festen, så er en festlig mavedanser optræden lige det, der g...

Hjemby
Balle
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , hvor du finder alle væsentlige typer god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at danskere, som leder efter ideel underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi portalen har god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores underholdende kunstnere.

Det store sortiment dækker fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog med inspiration og idéer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Med video på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...