Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 dage

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

60-120 min. Andre ønsker kan drøftes.

Profil

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske smerter. Foredragets formål er at hjælpe kronikere med den positive tilgang og hjælpe dem med at finde fokus og genfinde balancen.

Christine selv er kronisk smertepatient. Hun har på egen krop erfaret igennem 10 år, hvordan man kommer igennem sorgen ved at miste ’det man engang kunne’. Christine gik fra fuldtidsjob, et aktivt og socialt liv, til at være udfordret af smerter, døgnet rundt. Med 3 børn måtte Christine skifte fokus og finde en ny rytme og en ny dagligdag, med hendes nye livsvilkår.
I dag har Christine genfundet både balancen og hendes fokus på hvordan man kan lære at leve med smerterne, og hvordan man trods smerterne, kan finde en positiv tilgang til livet. Christine bruger sin historie, sit livssyn og egne redskaber til at hjælpe og rådgive andre smertepatienter og kronisk syge.
Igennem sin velbesøgte blog www.MenDuSerJoIkkeSygUd.dk deler Christine med sine læsere, hvordan hverdagen og livet som kronisk smerteramt er - og understøtter disse oplæg, ved at afholde inspirationsforedrag rundt i hele Danmark. Christine deler sin private historie og hvilke værktøjer hun finder glæde i, og deler processen om, hvordan hun har fundet accept i sine nye livsvilkår.
Disse foredrag afholdes for kronikere, både smertepatienter, kronisk syge og deres pårørende, men også for fagprofessionelle. Iflg. Sundhedsstyrelsen lever over 850.000 danskere med kroniske smerter. Men det er ikke kun kronikerne, der lever med andre livsvilkår, det er i høj grad også de pårørende. Netop derfor sætter Christines foredrag stort fokus på de pårørendes rolle og smertepatientens egen sociale status, som en vigtig del af smertepatientens liv. Det er vigtigt at snakke MED de pårørende og ikke OM de pårørende, hvorfor Christine anbefaler at man tager sine pårørende med til hendes foredrag. Christine har selv pårørende med som gæsteforedragsholdere i hendes oplæg, og indrager også publikum i
foredraget.

Kontakt Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

Kontakt Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd via formularen her, så vil Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.