Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Mette Speich Jazz

Prisniveau

Kr. 5.000 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 eller 3 x 45 min.

Profil

Glad og stemningsfuld musik til festen - lige fra brylluppet og den runde fødselsdag - til skovturs- og kongresmiddagen.

Vores spillestil er swing og jive med vægten lagt på sangen og swingende instrumentalsoli.

Musikken er velegnet til dans og til lejligheder, hvor der skal skabes en god stemning - eller blot lyttes.

Læs mere...

Mere om Mette Speich Jazz

Kvintetten består af: Mette Speich: sang, Jan Peter Rasmussen: keyboards, Henrik Mathiassen: bas, Carsten Tingberg: trommer og Kurt Smith: saxer.

Vores repertoire spænder vidt og omfatter bl.a. numre som: Straighten up and fly right, Hit that jive Jack, Save your love for me, ´Round midnight, Quiet nights, No more blues, Monicas vals, Cheek to cheek, So danco samba, Love for sale, Girl talk, Dansevise, Speak low, Bluesette, Temptation, What a wonderful world, Two sleepy people.
Vi stiller også gerne op med "det ultimative julejazzrepertoire", hvis det gælder festligheder i december.

Akkompagnement til festsange og ønsker om særlige jazzsange imødekommes gerne - efter aftale.

Hvorledes du beregner prisen:
Vi spiller som minimum 2 sæt a 45 min. - der koster 5.000 kr. eller 3 sæt a 45 min. - der koster 7.500 kr.
OBS.: Ved engagementer med transporttid ud over 40 min. fra København, forhandler vi en forhøjet pris afhængig af afstanden. Dette handler om, den samlede forlængelse af bandets arbejdstid, benzinforbrug, evt. færgebilletter, broafgift el. lign.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Mette Speich Jazz: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk bidrag

Vi har været yderst tilfredse med Mette Speich Jazz. De bidrog meget til den gode stemning til min 60 års fødselsdag som blev holdt på Grennes Minde i Taastrup. Musikken levede helt op til mine forventninger. Jeg vil til hver en tid anbefale denne fine gruppe af jazz-musikere sammen med Mette, der har en dejlig vokal.
Tak herfra.

Anmeldt af Ayo Brandt d. 27. juni 2021
5
1
5

Velspillende jazzband

Vi har haft fornnøjelsen af at have Mette Speich Jazz til at spille på MULTS kunstudstilling i Helligåndshuset.
Det er et dejligt velspillende orkester med en smuk og virkelig velsyngende sangerinde. De tiltrak et stort publikum. Der var god kontakt med publikum og det var tydeligt, at orkestret tilpassede deres repertoire til den stemning og de ønsker tilhørerne havde. Vi kan absolut anbefale orkestret til store såvel som mindre events og vil helt sikkert hyre dem igen.

Anmeldt af Mogens Kischinovsky d. 24. januar 2018

Kontakt Mette Speich Jazz

Kontakt Mette Speich Jazz via formularen her, så vil Mette Speich Jazz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.