Sexolog og forfatter Michael Fray

Sexolog og forfatter Michael Fray

Prisniveau

Kr. 3.500 - 6.000

Hjemby

Varighed

120 minutter - kan forkortes efter aftale

Profil

Du kan vælge foredraget "Manden i spejlet" eller "Ekskoner fra Himmelen, Helvede og Hørsholm" om bogen af samme navn.

Michael Fray, født i 1975, er uddannet som sexolog på Joan Ørtings sexologuddannelse, hvor han nu selv underviser.

Michael praktiserer som sexolog og parterapeut i sine klinikker på Frederiksberg og i Albertslund.

Han er også bestyrelsesmedlem i Dansk Sexologforening og du kender ham måske fra podcasten Ærlig talt eller radioprogrammet “Lige på..”

Michael kan også sammensætte præcis det foredrag du ønsker om mænd, kvinder, parforhold, seksualitet, lyst, fetich, udvikling af parforhold, utroskab og "love life balance".

Der er Michaels drøm at alle mennesker:
- Skal være så lykkelige som muligt
- Må have de bedste og varige forhold
- Skal kunne nyde og have deres seksualitet i fred
- Kan være dem de er, og det de har lyst til at være
- Kan rumme hinanden og indse at der er mere frihed i at være i et godt parforhold.
- Bliver gode til at kommunikere sine grænser og at andre respekterer dem

Michael er blevet gift og skilt tre gange og har tre børn. Michael er opvokset i Nordsjælland og bor i dag i Albertslund.

Michael har en fortid i it-verdenen, hvor han i over 20 år har arbejdet med forretning og løsninger til automatisering af arbejdsgange og processer.

Michael praktiserer som sexolog, parterapeut og dating coach i sine klinikker på Frederiksberg og i Albertslund. Her taler han med mænd og kvinder, singler og par, om at finde den eneste ene, genfinde gnist og lyst, personlig udvikling, at nå den ubetingede kærlighed, seksualitet, utroskab og afhængigheder.

Efter sin tredje skilsmisse i 2017, indså Michael at han var den eneste fællesnævner i de tre forliste ægteskaber, og startede derfor på sexologuddannelsen hos Joan Ørting.

Missionen var at finde ud af hvem han egentlig selv var, blive dus med sin seksualitet og udvikle sig som person. Han blev hurtigt forelsket i faget, og bruger nu mange af sine vågne timer på at tale om parforhold, lyst, seksualitet, samtykke, skam og personlig udvikling.

I 2020 lavede Michael en mini-undersøgelse på LinkedIn, hvor han spurgte erhvervsfolk om de performer bedre på jobbet, hvis alt er godt hjemme i parforholdet. 89% svarede ”Ja, klart”. Det er derfor blevet en af hans helt store passioner at hjælpe andre med at finde en god ”Love Life Balance”.

I 2021 udgav han bogen ”Ekskoner fra Himmelen, Helvede og Hørsholm – en selvudviklingsbog til mænd”. Samme år fik han diagnosen ADHD, og bruger nu også en del tid på at undersøge hvad denne neuropsykiatriske lidelse kan medføre af udfordringer i parforholdet og på arbejdspladsen.

Kontakt Sexolog og forfatter Michael Fray

Kontakt Sexolog og forfatter Michael Fray via formularen her, så vil Sexolog og forfatter Michael Fray vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.