MISTER TIK TAK

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

MISTER TIK TAK

Prisniveau

Kr. 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

20 min. og opefter hvad i vælger indhent tilbud

Profil

Mister TIK TAK underholder til Børnehaver. børnefødselsdage til receptioner og firmaer. Han kan også integreres i en større forestilling eller show med flere artister. Der kan også tilbydes Cirkusskole.

Show eller Cirkusworkshop med Mister Tik Tak
Oplev et show for hele familien med Mister Tik Tak, med musik sang. Trylleri, sæbebobler og meget mere.
Der er os mulighed for os at opleve den uformelle cirkusskole før showet, hvor børnene er med til at stille cirkus op og derefter prøver kræfter med en række af de klassiskecirkusdiscipliner: jonglering, hulahop, tallerken balance, djævle stik, og sjippetorv.
Der vil også være mulighed for at lære at lave ballondyr i ballonskolen.
Cirkusworkshoppen kan foregå før en forestilling, hvor de deltagende børn efterfølgende får mulighed for selv at stifte bekendtskab med cirkusverdenen og være en del af forestillingen. Workshoppen kan foregå alene eller som en samlet aktivitet til et event med flere artister.
Træd sammen med Mister Tik Tak ind i manegen og oplev på egen krop cirkussets magiske univers.

Jeg tilbyder en børneforestilling med overraskelser, med sang. Trylleri samt balloner og sæbebobler og blomster. Jeg optræder med mit show på alle mulige steder lige fra børnehaven til indkøbscentret, indendørs såvel som udendørs. Jeg kan give et tilbud sammen så det lige passer til jer.

Kontakt MISTER TIK TAK

Kontakt MISTER TIK TAK via formularen her, så vil MISTER TIK TAK vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.