MixTape

Prisniveau

Kr. 9.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x60 eller 3x45 minutter

Profil

Vi er en del, der med glæde husker tilbage på dengang man lavede “mixtapes” – kassettebånd med blandede numre, kunstnere og genrer. Til bilferien, til en fest eller bare til hygge. Favoritkunstnerne blev nøje udvalgt og kun de bedste sange skulle med.

Sådan har vi i MixTape det stadigvæk med livemusik. Skal festen blive en succes, er musikken helt afgørende. Vi spiller numre fra de sidste fem årtier og lader festen bestemme, hvordan denne aftens unikke mixtape ender med at blive.

Hvad enten du er ved at arrangere bryllup, fødselsdag eller firmafest er MixTape det oplagte valg. Og ja - har du hørt os omtalt som X-actly er den god nok - det er os!

Bandet består af 5 mand - forsanger, guitarist, bassist, keyboardist og trommeslager, alle med stor musisk erfaring og som samlet band over 10 år på bagen.

Ud fra vores repertoire liste, kan du helt selv bestemme hvad vi skal spille til din fest. Vælg de sange du holder mest af, lav dit eget mixtape og vi spiller dem!

Kontakt MixTape

Kontakt MixTape via formularen her, så vil MixTape vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.