Mogens Kristensen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Mogens Kristensen

Prisniveau

Kr. 3.500 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

60 min - 2 timer (med indlagt pause på 15 min)

Profil

Det er de færreste, der kan fremvise et CV, der er så alsidigt som Mogens Kristensen. Han har bl.a. arbejdet som filetskærer på en fiskefabrik, folkeskolelærer, forvaltningschef, kommunaldirektør, manager på et cykelhold, vinhandler og foredragsholder. Han har boet 4 1/2 år i Nordgrønland og er gift for tredje gang.
Med sin fantastiske humoristiske og selvironiske facon, kommer Mogens Kristensen med bud på, hvorfor livet er vidunderligt – og er fuld af muligheder.

Hvorfor Mogens Kristensen? Fordi livet er for kort til kedelige og intetsigende foredrag!

Med udgangspunkt i egne oplevelser er Mogens Kristensen leveringsdygtig i mange forskelligartede foredrag, der kan tilpasses netop jeres arrangement!
Eksempler herpå kunne være:

Fra Filetskærer til Kommunaldirektør
I 1982 står Mogens Kristensen som ung mand og fileterer makreller og tænker: Jeg må hellere give mig til noget andet. Hvad kan jeg mon blive?
Godt 20 år senere bliver han udnævnt til kommunaldirektør i den daværende Aalestrup Kommune, og senere i Vesthimmerlands Kommune, hvor han bliver øverste chef for mere end 3.800 medarbejdere.
Det er historien om se muligheder – og have modet til at gå helt utraditionelle veje. Det er også historien om store personlige op- og nedture undervejs. Men mest af alt er det historien om livsglæde og en ukuelig optimisme.

Hvorfor se begrænsninger, når livet er fuld af muligheder???
Hvor mange mennesker har ikke tænkt: ”Nu har jeg muligheden for at gøre, hvad jeg ofte har drømt om. Men jeg tør ikke gøre det alligevel.”
Andre har læst stillingsannoncen til drømmejobbet og tænkt: ”Men jeg kan jo slet ikke alt det, som de kræver....”
Dette er blot to eksempler på, hvordan man kan begrænse egne muligheder.
Mogens Kristensen har taget mange chancer i sit liv ud fra devisen: ”Hvad er det værste, der kan ske?”
I foredraget kommer han ind på, hvordan man omsætter den gode (eller halvdårlige) ide til virkelighed. Hvordan opsætter man realistiske succesmål, og hvad kræver det? Han vil i foredraget komme ind på egne successer og fiaskoer serveret med et stort glimt i øjet!

Branding af en handelsby!
Mogens Kristensen blev i foråret 2017 formand for Aars Handelsstandsforening. Aars er en by på ca. 8.500 indbyggere der traditionelt har haft et godt handelsliv. I 2017 var butiksdøden også begyndt at holde sit indtog i Aars, og der skulle ske noget markant anderledes, hvis byen skulle fortsætte som handelsby.
Med Mogens Kristensen som formand lagde man en helt ny strategi - og i efteråret 2018 blev byen kåret som Danmarks bedst markedsførte handelsby!
Mange nye butikker er kommet til, og der er stort set ingen tomme butikslokaler i byen.
Fremgangsmetoden til at ændre situationen har været meget utraditionel - lige fra "Danmarks grimmeste juletræ" til "Prismatch mod nettet" til "Juleudsmykning af Per Kirkebys kunstværk" og meget mere
Mogens Kristensen kommer i foredraget ind på hvilke kampe der har været undervejs - og hvilke udfordringer der ligger forude, hvis en by skal overleve som handelsby.

HJÆLP - Jeg blev sgu fyret!
På en ellers ganske normal kold onsdag i januar afholdes det ugentlige møde mellem borgmesteren og de øverste kommunale embedsmænd. Borgmesteren afslutter mødet med at henvende sig til kommunaldirektøren og udtaler ordene:
”Her i eftermiddag er der indkaldt til ekstraordinært Økonomiudvalgsmøde uden administrativ deltagelse. Der er kun et punkt på dagsordenen, nemlig at du bliver indstillet til afskedigelse!”
Hvad sker der, når man får serveret en sådan nyhed? Hvordan tackler man situationen? Kan man forberede sig på en sådan situation? Hvordan kommer man videre? Kan det bruges positivt?
Mogens Kristensen oplevede det på egen krop i januar 2014, og ud fra denne oplevelse giver han sit bud på, hvordan man kan komme videre som et endnu stærkere menneske.

Desuden holder han eksempelvis også foredrag som:
Nordgrønland i 90'erne
Vi laver lige et cykelhold
Arbejdsglæde

Kontakt Mogens Kristensen

Kontakt Mogens Kristensen via formularen her, så vil Mogens Kristensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.