Musik Hans Henrik

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Musik Hans Henrik

Prisniveau

Kr. 2.500 - 7.000

Hjemby

Varighed

3-8 timer

Profil

Få den musik til festen De vil have. Jeg leverer festmusik sikkert og professionelt. Sig hvad De forventer af Deres musiker og jeg vil gøre alt for at levere underholdningen til Deres fulde tilfredshed. Skal det være hyggemusik f.eks Tårnfuglene og Matador (dinnermusik uden dans er også muligt) eller skålesange og fællessange - valget er Deres! Dansemusik f.eks: Elvis, Beatles, Dansktop, Kandis, Shubidua, Kim Larsen, Bamse, Lars Lilholt, Abba, Seebach, For evigt/Volbeat, Volvo B 18-210 / VLTJ..

Siden jeg var ung har jeg spillet orgel og nu keyboard hvor jeg synger til sangene. Jeg gør meget ud af at kunne levere musikken så den lyder godt, og har proffesionelt anlæg med, der kan spille dæmpet under middagen, men også kan spille større spillesteder op, alt efter forholdene og hvad du som vært ønsker. Jeg kan spille både nyt og gammelt musik og alt det der ligger derimellem. Du er velkommen til at kontakte mig uforbindende med ønsker til din fest, og jeg vil gøre mit til at festen bliver vellykket ud fra dine forventninger...se evt. hvad andre kunder skriver ..

Videoklip


Anmeldelser ( | af Musik Hans Henrik: 5,0 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser )

5
1
5

Meget behagelig person der kan spille alt

Dejlig musik til middagen og meget varieret musik under dansen. Meget behagelig som person.

Anmeldt af Bente Jensen d. 11. februar 2024
5
1
5

Helt perfekt

Han spillede så fint under middagen, han tilpassede os og var festlig, og så var det så mega godt med musikken til dans. Vi vil bestemt bruge ham igen og anbefale ham til andre. Selv gæsterne sagde han var god.

Anmeldt af Jamilla Buchwald Christensen d. 28. august 2023

Kontakt Musik Hans Henrik

Kontakt Musik Hans Henrik via formularen her, så vil Musik Hans Henrik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.