Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Musik Hans Henrik

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.800

Hjemby

Varighed

4-8 timer

Profil

Få den musik til festen De vil have. Jeg leverer festmusik sikkert og professionelt. Sig hvad De forventer af Deres musiker og jeg vil gøre alt for at levere underholdningen til Deres fulde tilfredshed. Skal det være hyggemusik f.eks Tårnfuglene og Matador (dinnermusik uden dans er også muligt) eller skålesange og fællessange - valget er Deres! Dansemusik f.eks: Elvis, Beatles, Dansktop, Kandis, Shubidua, Kim Larsen, Bamse, Lars Lilholt, Abba, Seebach, For evigt/Volbeat, Volvo B 18-210 / VLTJ..

Læs mere...

Mere om Musik Hans Henrik

Siden jeg var ung har jeg spillet orgel og nu keyboard hvor jeg synger til sangene. Jeg gør meget ud af at kunne levere musikken så den lyder godt, og har proffesionelt anlæg med, der kan spille dæmpet under middagen, men også kan spille større spillesteder op, alt efter forholdene og hvad du som vært ønsker. Jeg kan spille både nyt og gammelt musik og alt det der ligger derimellem. Du er velkommen til at kontakte mig uforbindende med ønsker til din fest, og jeg vil gøre mit til at festen bliver vellykket ud fra dine forventninger...se evt. hvad andre kunder skriver ..

Videoklip

Anmeldelser ( | af Musik Hans Henrik: 5,0 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Super dejlig musiker. Man bliver så glad af at se hans udstråling og musik til alle aldersklasser. Stor tak til H H.

Anmeldt af Elin Petersen d. 8. august 2021
5
1
5

Fin musik til diamantbryllup

Fordi han forstår at spille dæmpet musik under middagen og senere
populær dansemusik

Anmeldt af Alice Lund d. 12. august 2019

Kontakt Musik Hans Henrik

Kontakt Musik Hans Henrik via formularen her, så vil Musik Hans Henrik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.