Musik Hans Henrik

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Musik Hans Henrik

Prisniveau

Kr. 2.500 - 7.000

Hjemby

Varighed

3-8 timer

Profil

Få den musik til festen De vil have. Jeg leverer festmusik sikkert og professionelt. Sig hvad De forventer af Deres musiker og jeg vil gøre alt for at levere underholdningen til Deres fulde tilfredshed. Skal det være hyggemusik f.eks Tårnfuglene og Matador (dinnermusik uden dans er også muligt) eller skålesange og fællessange - valget er Deres! Dansemusik f.eks: Elvis, Beatles, Dansktop, Kandis, Shubidua, Kim Larsen, Bamse, Lars Lilholt, Abba, Seebach, For evigt/Volbeat, Volvo B 18-210 / VLTJ..

Siden jeg var ung har jeg spillet orgel og nu keyboard hvor jeg synger til sangene. Jeg gør meget ud af at kunne levere musikken så den lyder godt, og har proffesionelt anlæg med, der kan spille dæmpet under middagen, men også kan spille større spillesteder op, alt efter forholdene og hvad du som vært ønsker. Jeg kan spille både nyt og gammelt musik og alt det der ligger derimellem. Du er velkommen til at kontakte mig uforbindende med ønsker til din fest, og jeg vil gøre mit til at festen bliver vellykket ud fra dine forventninger...se evt. hvad andre kunder skriver ..

Videoklip


Anmeldelser ( | af Musik Hans Henrik: 5,0 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt til vores Sølvbryllup

5 stjerner Der var liv og glade dage fra start til slut og folk var imponeret over alle de sange du kunne, kun rosende ord herfra

Anmeldt af Vivian Langbak d. 27. juni 2024
5
1
5

Musik til privat fest

Han er lydhør overfor diverse situationer

Anmeldt af Eva Dybdal d. 19. maj 2024

Kontakt Musik Hans Henrik

Kontakt Musik Hans Henrik via formularen her, så vil Musik Hans Henrik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.