Musiknonstop

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Musiknonstop

Prisniveau

Kr. 8.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 min / 2 x 70 min

Profil

Her finder du festmusikken til dit bryllup, din 30-40-50-60 års fødselsdag, firmafesten eller julefrokosten i firmaet eller foreningen.
REFERENCER: Samsø Festival, Hotel Himmelbjerget, Thors Mølle Aarhus, Viborg Rådhus, Fatter Eskil Aarhus, Gyngen Aarhus, Varna Aarhus, Brøndums Hotel Skagen, Rampelys Silkeborg, Aarhus Festuge, Niras Ålborg, Hotel Nyborg, Comwell Middelfart, Orangerie Glücksburg, Kongensbro Kro, Aarslev Kro, Scandic Aarhus C, Comwell Kolding...samt en masse festlokaler.

Der er lagt op til en festlig aften, når det århusianske festband Musiknonstop danner den musikalske ramme om jeres fest eller bryllup.

Musikken til jeres fest skal være dansevenlig og varieret.

Med mange års erfaring som kopiband har vi spillet musik til bryllupper i Jylland og på Fyn for feststemte brudepar og deres glade gæster. Vi har lagt rytmer og sang til berusede fællessangere og glade dansere til fødselsdage og firmafester.

Du får et festband til en fornuftig pris.

Med festbandet Musik non stop får I et fest- og bryllupsband der kan fuldende jeres fest og sætte lyd på en de sene timer til dans, sang og smil. Vi leverer et bredt og dansevenligt repertoire, som vi er gode til at tilpasse til jeres fest - og vi gør det godt.! Så er det endda til en overkommelig og fornuftig pris.

Du skal ikke have bekymringer af praktisk art i forbindelse med at booke os til din fest. Vi medbringer selv professionelt lyd- og lysudstyr, så musikken lyder godt og dansegulvet kan indtages af dine gæster.

Vi er et erfarent orkester, og vi er hurtige til at stille op og tilpasse lydniveauet, så alting kører, når I er klar til at danse.
I skal have den bedste fest.

Livemusik til festen er kronen på værket, flødeskummet på kagen og lige nøjagtig det, som folk husker, når de tænker tilbage på din fest. Vi leverer varen. Arrangerer også dinner pianist hvis dette ønskes.

Priser fra 9500dkr.

REFERENCER:
Samsø Festival, Hotel Himmelbjerget, Thors Mølle Aarhus, Viborg Rådhus, Fatter Eskil Aarhus, Gyngen Aarhus, Varna Aarhus, Brøndums Hotel Skagen, Rampelys Silkeborg, Aarhus Festuge, Niras Ålborg, Hotel Nyborg, Comwell Middelfart, Orangerie Glücksburg, Harlev Mølle, Kongensbro Kro, Aarslev Kro, Scandic Aarhus C...samt en masse festlokaler.

Kontakt Musiknonstop

Kontakt Musiknonstop via formularen her, så vil Musiknonstop vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.