Nanne Jul

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Nanne Jul

Prisniveau

Kr. 0 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-30 min.

Profil

Nanne Jul, stand-up komiker siden december 2018, har charmeret publikum på forskellige scener i Danmark. Hendes unikke tilgang til stand-up inkluderer humoristiske refleksioner over hendes egne udfordringer, herunder tidligere præstationsangst og frygt for at fejle.

Nanne bruger disse personlige oplevelser som inspiration til sine jokes og formår at vende det negative til noget sjovt og positivt. Hendes sceneoptræden er præget af en skæv stil, der fanger publikums opmærksomhed, og hun bestræber sig altid på at fokusere på det positive, selv når hun deler de mere uheldige sider af sit liv.

Hendes stand-up er en festlig rejse gennem hendes syn på verden. Træd ind i Nanne Juls verden, hvor akavethed bliver sjovt, og usikkerhed bliver til underholdning. Book Nanne Jul nu for en sjov og underholdende aften, der vil efterlade publikum smilende og i godt humør.

Kontakt Nanne Jul

Kontakt Nanne Jul via formularen her, så vil Nanne Jul vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.