NP.Henriksen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

NP.Henriksen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

35 min eller efter aftale

Profil

Latterfremkaldende brok. Selvironisk og begavet stand-up. Politisk ukorrekthed forekommer.

På trods af en kendisfaktor på 0, så er NP.Henriksen mere end imponerende på en stand-up scene.
Med mere end 20 års erfaring, tager han sit publikum med under armen, til en aften pakket med jokes og spydigheder. Han leverer stand-up med dyb selvironi og pointer, der rammer dig lige i mellemgulve.

"Vil blot lige sige at det var en perfekt start på dagen at høre dig improvisere i Brian Mørk Show .. har hørt dig tidligere og det er jo i en klasse helt for sig selv. Håber at høre mere til dig i fremtiden..
P.s Alle dine karakterer har, eller figurerer et eller andet sted i min bekendtskabskreds -spot on!😂"
Dbh. Christian

​"NP.Henriksen er et forfriskende pust til enhver fest, for han kan sætte gang i lattermusklerne. Han er nemlig både sjov, sarkastisk og politisk ukorrekt på den fede måde og ingenting går ram forbi. Så spænd hjelmen og gør dig klar til bevidste provokationer og underfundige pointer - God fornøjelse" Århus Kommune - It & Kommunikation

"NP.Henriksen er hylende sjov og et levende bevis på at stand up er mere end nemme bemærkninger under bæltestedet, som andre stand-uppere vi har oplevet. Alle var begejstrede for hans måde at gøre hverdags situationer til humor, vi alle kender til. Der bliver stadig refereret til ham på afdelingen...Morsomt, professionel, lige på kornet, suveræn underholdning, kæft! han var sjov"
Anette, Festudvalget , Aarhus Universitetshospital - Klinisk Biokemisk Afdeling.

"NP forstod at få os til at grine, uden at gå ”under bæltestedet”. Det er en kunst i sig selv i dagens Danmark – godt gået"
Revisions firmaet Palsgaard & Hansen, Lise Lotte Kjær​

“NP. Henriksen var lige i øjet og fantastisk morsom”
​Bestyrelsesmedlem Morten Jørgensen, Løgstør borgeres Sygekasse

​"350 julefrokostgæster efter sild, snaps og diverse er noget af en bedrift. Men samtlige julefrokostgæster har efterfølgende skamrost NP med bemærkningen ”hold kæft han er morsom” og ”han rammer bare det helt rigtige ting”. NP. Henriksen har en fantastisk evne til at tage simple hverdagsting (som de fleste tager for givet) og pille dem fuldstændigt fra hinanden, imens hele salen konstant udbrød i lattergråd"
På vegne af EnergiMidts personaleforening, giver jeg NP de varmeste anbefalinger med på vejen og jeg vil til enhver tid anbefale andre at hyre ham. Mange tak for fantastisk underholdning."
Formand, Lasse Thomassen, EnergiMidts Personaleforening

"Der skulle ikke gå mere end 30 sekunder før NP. Henriksen fik 120 festdeltagere til at bryde ud i latter, da Bonaparte afholdte firmafest.
Med håret tilbage buldrede NP igennem, med den ene geniale joke efter den anden. Alle lå flade af grin gennem hele showet og der var stående bifald og jubel, da han havde skudt afslutningen af… NP måtte på scenen igen for at give et par ekstra grin til det yderst begejstrede publikum… Denne mand er genial til enhver fest… Hvis der er nogen der kan få folk i godt humør så er det NP. Henriksen. Det kunne ikke gøres bedre. Toppen af Stand-Up leveret af NP. Henriksen"
Bonaparte, Ikast, Anders Høgh, Festudvalget

"Ene mand formåede NP.Henriksen at underholde VIAs Nyborg-konference for ledere i pædagogiske institutioner med et meget differentieret show, hvor alle 275 gæster efter middagen fik rørt lattermusklerne.
Det er ret godt gået. Det var store og små hverdagshistorier, som vi alle på en eller anden måde kunne nikke genkendende til – eller vi mente måske, at det var kolleger eller naboer, der blev fortalt om, hvis det gik lidt for tæt på.
Men alle kan i hvert flad huske, at vi morede os kosteligt fra start til slut i et one man show – der umiddelbart kunne virke som en slap line. Men tag ikke fejl, det var nøje planlagt med en tilpas connection til tilskuerne."
Ole Skovmøller, VIA University College

​"NP blæste gang i aftenfesten. Han leverede Stand-up i topklasse, så selv den mest skeptiske måtte grine og en enkelt tørre øjnene i servietten."
Dansk Firmaidrætsforbund

"Vi vil her fra Ribe Stampemølle giver vore bedste anbefalinger til NP – OG RÅBE UD TIL ALLE AT: “NP… HAN ER GOD …PRØV HAM”
Ribe Stampemølle, Mikael Gerlach

Kontakt NP.Henriksen

Kontakt NP.Henriksen via formularen her, så vil NP.Henriksen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.