NP.Henriksen

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

35 min eller efter aftale

Profil

Latterfremkaldende brok. Selvironisk og begavet stand-up. Politisk ukorrekthed forekommer.

Læs mere...

Mere om NP.Henriksen

På trods af en kendisfaktor på 0, så er NP.Henriksen mere end imponerende på en stand-up scene.
Med mere end 20 års erfaring, tager han sit publikum med under armen, til en aften pakket med jokes og spydigheder. Han leverer stand-up med dyb selvironi og pointer, der rammer dig lige i mellemgulve.

"Vil blot lige sige at det var en perfekt start på dagen at høre dig improvisere i Brian Mørk Show .. har hørt dig tidligere og det er jo i en klasse helt for sig selv. Håber at høre mere til dig i fremtiden..
P.s Alle dine karakterer har, eller figurerer et eller andet sted i min bekendtskabskreds -spot on!😂"
Dbh. Christian

​"NP.Henriksen er et forfriskende pust til enhver fest, for han kan sætte gang i lattermusklerne. Han er nemlig både sjov, sarkastisk og politisk ukorrekt på den fede måde og ingenting går ram forbi. Så spænd hjelmen og gør dig klar til bevidste provokationer og underfundige pointer - God fornøjelse" Århus Kommune - It & Kommunikation

"NP.Henriksen er hylende sjov og et levende bevis på at stand up er mere end nemme bemærkninger under bæltestedet, som andre stand-uppere vi har oplevet. Alle var begejstrede for hans måde at gøre hverdags situationer til humor, vi alle kender til. Der bliver stadig refereret til ham på afdelingen...Morsomt, professionel, lige på kornet, suveræn underholdning, kæft! han var sjov"
Anette, Festudvalget , Aarhus Universitetshospital - Klinisk Biokemisk Afdeling.

"NP forstod at få os til at grine, uden at gå ”under bæltestedet”. Det er en kunst i sig selv i dagens Danmark – godt gået"
Revisions firmaet Palsgaard & Hansen, Lise Lotte Kjær​

“NP. Henriksen var lige i øjet og fantastisk morsom”
​Bestyrelsesmedlem Morten Jørgensen, Løgstør borgeres Sygekasse

​"350 julefrokostgæster efter sild, snaps og diverse er noget af en bedrift. Men samtlige julefrokostgæster har efterfølgende skamrost NP med bemærkningen ”hold kæft han er morsom” og ”han rammer bare det helt rigtige ting”. NP. Henriksen har en fantastisk evne til at tage simple hverdagsting (som de fleste tager for givet) og pille dem fuldstændigt fra hinanden, imens hele salen konstant udbrød i lattergråd"
På vegne af EnergiMidts personaleforening, giver jeg NP de varmeste anbefalinger med på vejen og jeg vil til enhver tid anbefale andre at hyre ham. Mange tak for fantastisk underholdning."
Formand, Lasse Thomassen, EnergiMidts Personaleforening

"Der skulle ikke gå mere end 30 sekunder før NP. Henriksen fik 120 festdeltagere til at bryde ud i latter, da Bonaparte afholdte firmafest.
Med håret tilbage buldrede NP igennem, med den ene geniale joke efter den anden. Alle lå flade af grin gennem hele showet og der var stående bifald og jubel, da han havde skudt afslutningen af… NP måtte på scenen igen for at give et par ekstra grin til det yderst begejstrede publikum… Denne mand er genial til enhver fest… Hvis der er nogen der kan få folk i godt humør så er det NP. Henriksen. Det kunne ikke gøres bedre. Toppen af Stand-Up leveret af NP. Henriksen"
Bonaparte, Ikast, Anders Høgh, Festudvalget

"Ene mand formåede NP.Henriksen at underholde VIAs Nyborg-konference for ledere i pædagogiske institutioner med et meget differentieret show, hvor alle 275 gæster efter middagen fik rørt lattermusklerne.
Det er ret godt gået. Det var store og små hverdagshistorier, som vi alle på en eller anden måde kunne nikke genkendende til – eller vi mente måske, at det var kolleger eller naboer, der blev fortalt om, hvis det gik lidt for tæt på.
Men alle kan i hvert flad huske, at vi morede os kosteligt fra start til slut i et one man show – der umiddelbart kunne virke som en slap line. Men tag ikke fejl, det var nøje planlagt med en tilpas connection til tilskuerne."
Ole Skovmøller, VIA University College

​"NP blæste gang i aftenfesten. Han leverede Stand-up i topklasse, så selv den mest skeptiske måtte grine og en enkelt tørre øjnene i servietten."
Dansk Firmaidrætsforbund

"Vi vil her fra Ribe Stampemølle giver vore bedste anbefalinger til NP – OG RÅBE UD TIL ALLE AT: “NP… HAN ER GOD …PRØV HAM”
Ribe Stampemølle, Mikael Gerlach

Videoklip

Anmeldelser ( | af NP.Henriksen: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Forfriskende, skarpt og vanvittigt morsomt!

Influencere og andre med jord i hovedet… åh det er så nemt at pege fingre af alle andre og gøre sig til dommer over de andres liv - men humor er allersjovest, når man også tør kaste med sten efter de ti fugle, der sidder på ens eget glashus(!) - og det tør N.P. Henriksen - han trykker kniven ind lige der, hvor det gør allermest ondt i latterkrampen, inden han med sin forfinede samfundsrevsen drejer kniven rundt og med en usædvanlig skarp tunge får fremhævet, at han på ingen måde selv er fejlfri.

Det er forfriskende, skarpt og vanvittigt morsomt - for når N.P. Henriksen først ruller sig ud er intet helligt - intet!

Anmeldt af Fikumdik Kaffe/Pernille Larsen d. 18. november 2021
5
1
5

Fantastisk komiker!

NP Henriksen er en meget erfaren og succesfuld komiker. Han har en fantastisk evne til at gøre publikum tryg uden at miste sit bid & vid. Med hans helt eget snusfornuftigt blik på tilværelsen og verden omkring os, sikrer han at publikum har en helt fantastisk aften med grin til maven og hjertet. I strømmen af forgængeligt komik står NP Henriksen fast med sin kæmpe personlighed, unikke talent og fantastisk jokerepertoire der lever længe hos publikum i alle aldre.

Anmeldt af Claus Pettersson d. 8. november 2021

Kontakt NP.Henriksen

Kontakt NP.Henriksen via formularen her, så vil NP.Henriksen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.