Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Festfruen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

35-40 min.

Profil

Med Festfruen får du skovlen GRUNDIGT under festens midtpunkt - og et par sagesløse gæster, som troede, at den hellige grav var velforvaret!

Læs mere...

Mere om Festfruen

FESTLIGT INDSLAG - TILPASSET DIN FEST!

Se chefen blive hængt ud, oplev hvordan morfar egentlig scorede mormor, hør om brudens rigtig dårlige vaner eller udlod hjemmets rædsler til gæsterne. Kun fantasien sætter grænser for Festfruen Ella Iversens top underholdning, som vil betage alle og virkelig få folk til at huske festen.

Forberedelse påkrævet (en uges tid), men så kvitterer fru Iversen også med 35-40 min. for fuld udblæsning, hvor vi i dén grad får skovlen under farmand, moster eller bossen...

Festfruen kommer også gerne som ”pakkeløsning” (gaven til festen), hvis flere slår sig sammen. Slogan: Lige til stregen, men aldrig over!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Festfruen: 4,9 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser )

5
1
5

Fuldstændigt fantastisk show

Festfruen havde sammensat et forrygende show, der var så morsomt at vi stadig i dag har ondt i mavemusklerne. Festfruen fik i den grad “skovlen under”, af de af mig udvalgte gæster Incl. min uvidende mand, der fik Festfruens kærlighed at føle. Hold op hvor var det sjovt og i dag hvor “tak for festen i går” hilsnerne fra gæsterne er kommet, siger stort set alle, at indslaget med Festfruen var hylende sjovt. Vi kan kun anbefale Festfruen, der med sin kompetente tilgang og føling med selskabet, fik skabt en fantastisk stemning.

Anmeldt af Dorthe d. 23. september 2018
5
1
5

Den fedeste underholdning ever👍🏻

Utrolig sjovt og gennemført show, han er bestemt pengene værd.

Anmeldt af Maria Jacobsen d. 10. juni 2018

Kontakt Festfruen

Kontakt Festfruen via formularen her, så vil Festfruen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Festfruen
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/3585/Ellalyd.mp3