Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Festfruen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

35-40 min.

Profil

Med Festfruen får du skovlen GRUNDIGT under festens midtpunkt - og et par sagesløse gæster, som troede, at den hellige grav var velforvaret!

Læs mere...

Mere om Festfruen

FESTLIGT INDSLAG - TILPASSET DIN FEST!

Se chefen blive hængt ud, oplev hvordan morfar egentlig scorede mormor, hør om brudens rigtig dårlige vaner eller udlod hjemmets rædsler til gæsterne. Kun fantasien sætter grænser for Festfruen Ella Iversens top underholdning, som vil betage alle og virkelig få folk til at huske festen.

Forberedelse påkrævet (en uges tid), men så kvitterer fru Iversen også med 35-40 min. for fuld udblæsning, hvor vi i dén grad får skovlen under farmand, moster eller bossen...

Festfruen kommer også gerne som ”pakkeløsning” (gaven til festen), hvis flere slår sig sammen. Slogan: Lige til stregen, men aldrig over!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Festfruen: 4,9 ud af 5 baseret på 39 anmeldelser )

5
1
5

Super underholdende

Ridelærer Fru Iversen - showet var velforberedt, gæsterne var “vilde” og alle fik en på opleveren. Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Erik Holst d. 1. juni 2022
5
1
5

Super besøg af fru Ella Iversen alias Calle

I lørdags havde jeg bestilt besøg af "fru Ella Iversen", som optakt til en tale til fødselaren.
"Hun" ankom i det skønneste outfit og var fra start med til at skabe en fantastisk stemning.

Hvor var "hun" bare god. Virkelig sjov og underholdende - drillende og energisk og med gæsterne i sin hule hånd. Måden hvorpå hun inddrog alle de på forhånd udleverede informationer, var spot-on. Super sjove pointer og kommentarer - alle blev i den grad underholdt. Fru Ella Iversen var i den grad i hopla og leverede et super festligt indslag.

Anmeldt af Gitte Diana Ivanoff Olsen d. 30. april 2022

Kontakt Festfruen

Kontakt Festfruen via formularen her, så vil Festfruen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Festfruen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbTRHIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--fad285de8d0d2c2de3ed037533af853992efe896/Ellalyd.mp3