Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Olaf Sørensen Trio

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 2 timer efter aftale

Profil

Olaf Sørensen Trio består af tre rutinerede musikere, som spiller atmosfærefyldt jazz og bossa nova til alle lejligheder. Den perfekte musik til receptionen, middagen, velkomstdrinken, alle slags arrangementer hvor man har brug for noget stilfuld, akustisk musik. Besætningen er saxofon, guitar og kontrabas, hvilket giver et behageligt lydbillede, og gør at trioen kan finde plads i alle rum og på alle scener.
Trioen kan også engageres med sangerinden Louise Trojahn til specielle lejligheder.

Læs mere...

Mere om Olaf Sørensen Trio

Hej Povl
Tak for en fantastisk aften i torsdags - alle nød musikken meget!
Med venlig hilsen,
Olivia Saceanu
(Efter arrangement i Juridisk Diskussionsklub, 2019)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Olaf Sørensen Trio: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Dejlig afbalanceret morgenjazz

Olaf Sørensen Trio leverede hyggelig stemning til vores lancering, vi holdt i HOFOR. Musikken var en glædelig overraskelse for samtlige kolleger, der mødte ind den morgen. Folk ønskede sig morgenjazz som et fast indslag hver uge. Musikken var lige tilpas afdæmpet i lydniveau, men også lige tilpas høj nok til, at den kunne høres som baggrundsmusik til arbejdet på alle fire etager i vores hovedkontor. Tak for musikken - stor anbefaling herfra!

Anmeldt af Dorte d. 28. oktober 2022
5
1
5

Fantastisk

1000 tak til Povl og følge for et helt igennem dejligt musikalsk indslag. Vores gæster var meget tilfredse og I passede perfekt ind til et bryllup.
Mange hilsner
Niels og Julie

Anmeldt af Niels Pryts d. 26. juni 2022

Kontakt Olaf Sørensen Trio

Kontakt Olaf Sørensen Trio via formularen her, så vil Olaf Sørensen Trio vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.