Peter & Andreas

Prisniveau

Kr. 3.500 - 8.500

Hjemby

Områder

Varighed

30 minutter eller efter aftale

Profil

Festligt indslag med to friske gutter. Peter og Andreas' show byder bl.a. på tankelæsning, fingerfærdighedstrylleri, Rubik's Cubing, ethjulet cykel, jonglering og klassisk gøgl. Et moderne varieté-show med noget for en hver smag.
Peter og Andreas optræder med et festligt show, der favner bredt. Med smil på læben og glimt i øjet løfter de stemningen i et hvert selskab.
Perfekt til firmafesten, (sølv-/guld-)brylluppet, konfirmationen, den runde fødselsdag etc.

Læs mere...

Mere om Peter & Andreas

Peter & Andreas blander i deres shows en lang række færdigheder, såsom trylleri, stand-up og artisteri.
Det eneste showet kræver, er en lille plads, hvor alle kan se, hvad der foregår. Showet tilpasses de fysiske rammer, så Peter og Andreas kan optræde alle steder.

Peter og Andreas har ofte optrådt til firmafester og private arrangementer med sjove temaet, hvor showet så er blevet tilpasset. Peter og Andreas er altid friske på nye udfordringer.

I virksomheds-regi har Peter og Andreas ofte leveret et festligt indslag, der på en komisk og satirisk måde har omhandlet det kreative team-samarbejde, hvor alle parter skal høres, respekteres, ses, anerkendes, tilgodeses, omfavnes, inkluderes, rummes ... Remsen af såkaldte keywords kunne blive ved. Perfekt til kursus-weekenden, hvor teamsamarbejdet er i fokus.

Peter og Andreas er vindere af Tribinis Tryllepris 2021, som blev afholdt på Dyrehavsbakken. I 2019 optrådte de i Versus på dr1.

Videoklip

Kontakt Peter & Andreas

Kontakt Peter & Andreas via formularen her, så vil Peter & Andreas vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.