Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Peter & Andreas

Prisniveau

Kr. 3.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 minutter eller efter aftale

Profil

MAGISK UNDERHOLDNING TIL DIN FEST
Festligt indslag med to friske gutter. Peter og Andreas' show byder bl.a. på tankelæsning, fingerfærdighedstrylleri, Rubik's Cubing, ethjulet cykel, jonglering og klassisk gøgl. Et moderne varieté-show med noget for en hver smag.
Peter og Andreas optræder med et festligt show, der favner bredt. Med smil på læben og glimt i øjet løfter de stemningen i et hvert selskab.
Perfekt til firmafesten, (sølv-/guld-)brylluppet, konfirmationen, den runde fødselsdag etc.

Læs mere...

Mere om Peter & Andreas

Peter & Andreas blander i deres shows en lang række færdigheder, såsom trylleri, stand-up og artisteri.
Det eneste showet kræver, er en lille plads, hvor alle kan se, hvad der foregår. Showet tilpasses de fysiske rammer, så Peter og Andreas kan optræde alle steder.

Peter og Andreas har ofte optrådt til firmafester og private arrangementer med sjove temaet, hvor showet så er blevet tilpasset. Peter og Andreas er altid friske på nye udfordringer.

I virksomheds-regi har Peter og Andreas ofte leveret et festligt indslag, der på en komisk og satirisk måde har omhandlet det kreative team-samarbejde, hvor alle parter skal høres, respekteres, ses, anerkendes, tilgodeses, omfavnes, inkluderes, rummes ... Remsen af såkaldte keywords kunne blive ved. Perfekt til kursus-weekenden, hvor teamsamarbejdet er i fokus.

Peter og Andreas er vindere af Tribinis Tryllepris 2021, som blev afholdt på Dyrehavsbakken. I 2019 optrådte de i Versus på dr1.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Peter & Andreas: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk underholdning

Peter og Andreas lavede en formidabel optræden som virkelig inddrog flere gæster i forskellige aldersgrupper 😊

Anmeldt af Trine Juul Berg d. 12. juni 2022
5
1
5

Skøn underholdning med power

Peter & Andreas var fra starten af showet rigtig gode til at skabe dialog med publikum og fange stemningen i rummet. Folk følte sig rigtig godt underholdt af deres forskellige numre, - lige fra gøgleri til skønne finurlige tryllerier. Den gode kemi mellem Peter & Andreas smitter, og deres show kan varmt anbefales til andre!

Anmeldt af Johanne Mosdal d. 21. oktober 2021

Kontakt Peter & Andreas

Kontakt Peter & Andreas via formularen her, så vil Peter & Andreas vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.