Petrols

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Petrols

Prisniveau

Kr. 21.000 - 55.000

Hjemby

Områder

Varighed

Aftales for det enkelte job. Typisk 2 x 70 min eller 3 x 45 min

Profil

Petrols er en velsmurt festmaskine, der leverer top professionel underholdning, og I kan se frem til en fantastisk aften med alle de kendte hits og et fyldt dansegulv. Petrols formår med sit enorme bagkatalog at præsentere det bedste fra de inden- og udenlandske pop- og rockhitlister igennem de sidste 50 år – også det sidste nye!

Petrols så dagens lys i 2005, og har siden da leveret musikken til utallige fester og events. Vi sætter en ære i at levere et produkt, der får festen til blive uforglemmelig, når vi sparker hits fra alle årtier langt udover scenekanten.

Petrols består af fem top-rutinerede musikere, som i den grad viser deres professionalisme, og som går på scenen med det formål at skabe en fest. Petrols er i stand til at løfte enhver form for opgave - om det er et større firma-event, byfest, privatfest, halfest eller andet, så har Petrols både kompetencerne samt erfaringen.
​​
Skal festen have et ekstra gear, kan Petrols bookes i udvidet version – f.eks. med blæsergruppe, eller som backingband med en kendt artist. Vi har gennem tiden bl.a arbejdet med følgende - Peter A.G, Erann DD, Rasmus Bjerg, Ericka Jane, Ib Grønbech og Lune Carlsen. Andre artister kan også arrangeres.

Petrols har stor erfaring med afvikling af et arrangement. Du kan derfor roligt tage os med på råd, når alt det praktiske, såsom lyd/lys, scene mv, skal planlægges. Vi har nogle gode professionelle samarbejdspartnere, som kan stå for den del af arrangementet.
​​
Kontakt os for yderligere information, og lad os tage en snak om netop jeres kommende arrangement.

Musikafspiller

  1. 00:00 Petrols Live Mix 2024
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBb1dpIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--e182f5ebe8defd36186d469703da515404d1177a/Petrols%20mix%202024.mp3?5739345

Videoklip


Kontakt Petrols

Kontakt Petrols via formularen her, så vil Petrols vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.