pianoconcert

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

pianoconcert

Prisniveau

Kr. 3.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

5 timer

Profil

25 års international erfaring med dinner-, receptions- og hyggepiano - med konservatorieudd. pianist.
Bredt internationalt repertoire afpasset lejligheden. Sange og indslag akkompagneres – og brudevalsen i originaludgaven.
Kun LIVE musik – ingen elektronisk ”snyd”.
Ønsker I klasse, stil, og musik på højt kunstnerisk niveau, så kontakt os.
Vi leverer også dansemusik for alle aldre - med erfaren og moden voksen-DJ. Og giver gerne tilbud på en færdig musikløsning til netop JERES arrangement.

Når man booker pianoconcert til at spille ved et arrangement, får man meget mere end blot en musiker og en voksen-DJ, der kommer og lirer et repertoire af – man får et professionelt team, der lever af at levere musik i topklasse til arrangementer, hvor der ønskes mere end "blot" lidt musik
Vi ser det som vor vigtigste opgave (udover at levere fantastisk musik), at medvirke til at netop JERES arrangement bliver husket med glæde.

Repertoiret dækker alt fra lettere klassisk, filmmusik, latin, musicals, evergreens - og nyere hits med både danske og udenlandske kunstnere.
Der er ingen rytmeboks, ingen forud programmerede akkorder eller akkompagnement. Det er live-musik på højeste niveau – spillet af en topklasse musiker, med hjerte og sjæl.
Musikken spilles på et niveau, hvor man kan snakke sammen og have musikken i baggrunden - eller læne sig tilbage og nyde melodierne.

Dansemusikken leveres af moden og erfaren professionel voksen-DJ - der spiller lige den dansemusik I ønsker til netop jeres arrangement.
Repertoiret er bredt og dækker den bedste dansemusik fra 40'erne op til idag fra Glen Miller til Avicii) - og har I ønsker uden for vores repertoire, skaffer vi det naturligvis til jeres arrangement.
Vi leverer også præcis det lys og de effekter I ønsker.

---

Anmeldelser:

Annemette Carlsen
Festtype: 70 års fødselsdag
Dato: 1. april 2017
Anmeldelse: (5/5)
Hun er virkelig en god oplevelse. Og hun kan varmt anbefales. Joanna kom til tiden, og hendes alsidighed er et stort plus ved et mangfoldigt selskab.

Anita Sørensen
Festtype: 50 års fødselsdag
Dato: 2. juli 2016
Anmeldelse: (5/5)
Kan varmt anbefale denne artist. Hun var vel foreredt hjemmefra. Spugrte ind til evt. musikønsker før festen. Og tilpassede sig i høj grad festen. 5 stjerner herfra.

Kontakt pianoconcert

Kontakt pianoconcert via formularen her, så vil pianoconcert vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.