Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Piraten Don Gustav

Prisniveau

Kr. 2.500 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min.

Profil

"Det Farlige Piratshow" - piraten Don Gustav
Forrygende show - ild, røg, trylleri, farlige sværd - gøgl og ballade. Piraten Don Gustav har problemer med at finde skatten - som er stjålet af Kaptajn Klo.
Don Gustav magi og trylleri, sluger sværd og skyder kanonen af. Børn og voksne hjælper på scenen, for at det hele lykkes.
Et rigtig famileshow med gang - trylleri, skæg og ballade - så alle blir glade. Alder fra 3 år. Don Gustav laver også ballondyr.

Læs mere...

Mere om Piraten Don Gustav

"Det farlige Piratshow"
En forestilling med mange søde assistenter og piratbørn på scenen - når både børn og voksne involveres. En masse gøgl, sjov og ballade - hvor der ikke bliver sparet på krudtet - når kanonen skal skydes af - eller når der skal skydes balloner ned på hovedet af en voksen - eller kastes med knive og et hovede saves af - og trylles fast igen.
Don Gustav er den søde, småskøre, pirat der spreder både gys og glæde med sine skøre påfund, ukuelige gåpåmod og det gode humør - selv om skattekortet desværre - forbliver - pist væk …

Don Gustav spilles af multikunstner Lars H. Rasmussen - der har optrådt overalt i Danmark de sidste 6 år med forskellige shows for både børn og voksne.
+ i Tyskland og I Grønland ved Kulturnat 2 gange.
Don Gustav laver også piratforløb og fægtetræning. samt "Heltekurser" for små seje drenge og piger.
Ved mindre private arrangementer med max. 20 tilskuer er prisen for et show 2500 kr + transport
Ved større offentlige arrangementer med mere end 20 tilskuer er prisen 3800 kr + transport.
Jeg medbringer flot scenebagtæppe med dødningehovede, store flotte tøjløver og tigre, lydanlæg med trådløs mikrofon.
Showet et velegnet til mange festlige lejligheder - både for børn og voksne. Book til byfest, havnefest, havefest, vejfest, jubilæum, fødselsdag, konfirmation, fest i børnehaven, fastelavn og når der bare skal ske noget sjovt.
Showet kan fint kombineres med en times aktivitet hvor alle er igang i den store pirat jongleringsworkshop eller med fægtetræning - med træsværd.
Fægtesjov eller jonglering: Pris 2500 kr for en time. 3500 kr for 2 timer.
Kontakt mig gerne om tilbud der netop passer til jeres arrangement og budget.

Piraten Don Gustav laver også ballonfigurer.
Ship ohøj - og traalala --vi ses - Hilsen Don Gustav

Anmeldelser ( | af Piraten Don Gustav: 4,7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fængende underholdning af børn

Don Gustav fangede børnenes opmærksomhed omgående og formåede at holde selv de mindstes opmærksomhed under hele forestillingen.

Anmeldt af Jeanette Zinck Østergaard d. 13. maj 2016
5
1
5

Børnene i Piratens hule hånd

600 børn sammen med forældre og bedsteforældre ventede på at skulle gå en 5 km. lang Piratmarch ved Hærvejsmarchen i Viborg 2015. Don Gustav havde hele forsamlingen i sin hule hånd i de tre kvarter showet varede. Børnene rykkede tættere og tættere på scenen , og til sidst stod de forrreste helt oppe ved scenekanten, og levede sig fuldstændig med i de "farlige" ting der skete på scenen.

Anmeldt af Grethe Elgaard d. 1. juli 2015

Kontakt Piraten Don Gustav

Kontakt Piraten Don Gustav via formularen her, så vil Piraten Don Gustav vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.