Piraten Don Gustav

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Piraten Don Gustav

Prisniveau

Kr. 2.500 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min.

Profil

"Det Farlige Piratshow" - piraten Don Gustav
Forrygende show - ild, røg, trylleri, farlige sværd - gøgl og ballade. Piraten Don Gustav har problemer med at finde skatten - som er stjålet af Kaptajn Klo.
Don Gustav magi og trylleri, sluger sværd og skyder kanonen af. Børn og voksne hjælper på scenen, for at det hele lykkes.
Et rigtig famileshow med gang - trylleri, skæg og ballade - så alle blir glade. Alder fra 3 år. Don Gustav laver også ballondyr.

Anmeldelse 2021
På Hillerød Børnebibliotek havde vi sommerferietemaet ”Peter Pan og ønskeøen”. Stor succes med mange forskellige aktiviteter. Vi ville gerne slutte temaet af med et festligt arrangement.

Det fik vi opfyldt, da vi d. 7. august fik besøg af Piraten Don Gustav. Det lykkedes til vores glæde - Don Gustav, at få både klokkeblomst og pirater med i forestillingen. Det var meget underholdende, både store og små hyggede sig i piratens muntre selskab. Flere havde fornøjelsen, at blive inddraget i forestillingen – der skete både sjove og ”farlige” ting på scenen.

Det er altid fantastisk, når man oplever at både børn og voksne morer sig – måske af forskellige årsager – men Don Gustav var med til at skabe en god stemning for alle.

Vi håber, at se Don Gustav i Hillerød igen! Vi satte stor pris på besøget

Venlig hilsen fra Hillerød
Lisbet

Anmeldelser ( | af Piraten Don Gustav: 4,7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fængende underholdning af børn

Don Gustav fangede børnenes opmærksomhed omgående og formåede at holde selv de mindstes opmærksomhed under hele forestillingen.

Anmeldt af Jeanette Zinck Østergaard d. 13. maj 2016
5
1
5

Børnene i Piratens hule hånd

600 børn sammen med forældre og bedsteforældre ventede på at skulle gå en 5 km. lang Piratmarch ved Hærvejsmarchen i Viborg 2015. Don Gustav havde hele forsamlingen i sin hule hånd i de tre kvarter showet varede. Børnene rykkede tættere og tættere på scenen , og til sidst stod de forrreste helt oppe ved scenekanten, og levede sig fuldstændig med i de "farlige" ting der skete på scenen.

Anmeldt af Grethe Elgaard d. 1. juli 2015

Kontakt Piraten Don Gustav

Kontakt Piraten Don Gustav via formularen her, så vil Piraten Don Gustav vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.