Genbrugsorkestret

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Genbrugsorkestret

Prisniveau

Kr. 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

45-60 min

Profil

Genbrugsorkestret

Genbrugsorkestret´s grundlæggende ønske er at skabe god børnemusik der viser, at musik ikke bare er noget man sætter på en maskine.

Musikken vi spiller er rent genbrug, både nye og gamle sange, som er til at synge med på. Vi spiller næsten kun på instrumenter vi selv har lavet af genbrugs materialer vi har fundet i skrotbunker og andre finere steder. Vi vil gerne vise at man nødvendigvis ikke behøver at gå i musikforretningen og købe dyre instrumenter, men man kan lave dem sammen med sine børn og i øvrigt få en god lyd uden det koster en hel krig.

Ideen om at spille genbrugs musik opstod engang vi blev bedt, om vi ville spille på vores børns skole til skole fest

Vi spiller musik der kan synges, høres, danses, mærkes, føles, og grines til
af børn der er mellem 3-9 år.

Lige fra tango over calypso til samba og swingende jazz.

Nu har vi været ude at spille en hel del gange, og der til er kommet en historie om Peters far som bor i Koldby. Han laver alle vores instrumenter, og finder alle materialerne til de nye instrumenter på sine værksteder. Hvad enten det er i el, snedker, smede, kloak, tand, maler, eller autoværkstedet på posthuset eller planteskolen. Vi får i hvert fald lært at spille på en masse nye instrumenter.

Tak for det Aage.

Kontakt Genbrugsorkestret

Kontakt Genbrugsorkestret via formularen her, så vil Genbrugsorkestret vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.