PLANET EMILY

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

PLANET EMILY

Prisniveau

Kr. 10.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

90 - 120 Minutter

Profil

Rockmusik med tyske tekster.

PE - Planet Emily
startede i 2006 som et pigeband under navnet “Emily”, siden er Planet Emily vokset. I dag består Planet Emily – eller kortsagt PE – af Carolin, Daniela og Timo. Siden midten af 2008, har vi lavet musik sammen. I 2009 kom den første pladekontrakt med første single udspil, musik videoer, debut album og alt det der nu hører til.
Gennem samarbejdet med vores pladeselskab, tog vi de første skridt i musik branchen. Da vi ønskede mere og mere at blive selvstændige og dermed at kunne bestemme vores egne regler, besluttede vi i 2011 at sætte sejlene fri af vores management.

På den lange rejse gennem musik branchen, med over 300 spillede koncerter, diverse tv optrædener og radio interviews, har vi haft en bestemt støtte i ryggen og det er DIG. Dig, som hører vores musik, og dermed deltager i vores drøm. Din deltagelse glæder os og motivere os til at fortsætte med at lave musik og udvikle os, så vi videre kan betræde nye veje.

Vi får ofte af vide, at vi med vores energiske show og livsglæde, smitter folk. Det er os en stor glæde at stå på scenen og give fuld gas, når man kan se følelserne i publikums ansigter. Hvad er bedre, end når vi sammen deler følelserne i vores tekster og vi sammen kan gå glade eller mindre bekymrede hjem?

Vi mener at det er grundstenene til at lave musik. På baggrund af det, er vi meget stolte af hvad vi laver og glæder os meget over din støtte. Vi takker mange gange og ser frem til en fremtid med dig som fan. “Es ist ein Traum, der uns zusammenhält” (det er drømmen, som holder os sammen).

Kontakt PLANET EMILY

Kontakt PLANET EMILY via formularen her, så vil PLANET EMILY vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.