Pyndt/Baggesen Duo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Pyndt/Baggesen Duo

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Pyndt/Baggesen Duo består af saxofonisten Erik Pyndt og guitaristen Torsten Baggesen der gennem rigtig mange år har spillet mix af numre hentet fra den øverste hylde af swing, pop og evergreens. Det er den autentiske og originale lyd af tenorsax og jazzguitar der gennem alle årene har været varemærket for duoen der efterhånden har spillet til alle slags events landet over.

Duoen gør en dyd ud af at tilpasse sig arrangements karakter og med de rigtig mange jobs i baggagen matcher Pyndt/Baggesen Duo de fleste festlige lejligheder, det være receptioner, mærkedage, bryllupper eller bare lidt hyggemusik til havefesten osv.
Udover at være professionelle musikere, undervisere de begge og rigtig mange børn, unge og voksne har gennem tiden været under deres vinger på vejen ind i musikkens verden.
Pyndt/Baggesen Duo er også grundstammen i Pyndt/Baggesen Trio, Pyndt/Baggesen Kvartet og det store 10 mands partyorkester Pyndt/Baggesen Familieorkester.

Kontakt Pyndt/Baggesen Duo

Kontakt Pyndt/Baggesen Duo via formularen her, så vil Pyndt/Baggesen Duo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.