Raffus

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 dage

Raffus

Prisniveau

Kr. 3.500 - 9.000

Hjemby

Varighed

45 minutter

Profil

Professionel Klovn, Tryllekunstner - Stor erfaring.

Målgruppe: 3 - 12 år

Raffus improviserer og tilpasser forestillingen til publikum.

RAFFUS TRYLLE, KLOVNE OG MUSIK FORESTILLING
Raffus lægger ud med en cool velkomst rap i samarbejde med børnene. børnene bliver varmet op og er helt med fra starten.
Han går så i gang med at trylle og klovne på en sjov og skør måde. Han er ikke en overlegen, urørlig magiker. Han er en rigtig sjov og hyggelig klovn, der i starten er lidt uheldig - til stor morskab for børnene.
Herefter udvikler forestillingen sig til, at der præsenteres elegante professionelle tricks, så publikum forbavses. Flere gange udført sammen med børn der er med oppe. Raffus synger og spiller også et par gode børnerock sange. Det giver en god afveksling og en fed stemning.
Forestillingen er med sine forskellige indfaldsvinkler: Rock, Rap, Klovn og Magi en varm, sjov og engagerende oplevelse.
Målgruppe: 3 - 9 år.
Varighed: 45 minutter.

Vesterbro KBH. :
Raffus havde lige fra begyndelsen en fantastisk kontakt med børnene, idet han straks reagerede på børnenes kommentarer, tilråb og udfordringer. Børnene var fra starten forventningsfulde og medlevende. Showet var professionelt bygget op og man mærkede tydeligt den lange erfaring Raffus har i at tackle børnene på den rigtige måde, også de mest entusiastiske og højrøstede.
Frank Vælum gårdlavet Fjenneslevgaard Vesterbro

Bakkens friluftsscene :
Du overraskede mig meget på scenen.
Du lavede ikke det, jeg forventede, og det var positivt.
Hvor er det godt, du har sang med.
Jeg glæder mig meget til at se dig igen.
Kurt Flemming - Bakkens pjerrot

SOFIENHOLM Lyngby Taarbæk :
Raffus havde fra første færd sit publikum i sin hule hånd, og ikke mindst de yngste (forestillingen går fra 3-9 år) var som tryllebundne hele forestillingen, som varede det meste af en time. Der var smæk for skillingen til sidste minut med klovnerier, sang, dans, tryllenumre og skæg og ballade.
Raffus er en klovn, som forstår at komme ud over rampen og spille både for og med sit publikum. Vi havde det sjovt og det havde han tydeligvis også. Kort sagt: en fornøjelig eftermiddag - kan klart anbefales.
Med mange hilsner fra Rie Clemmensen, Børnebibliotekar i Lyngby og Sorgenfri.

Kontakt Raffus

Kontakt Raffus via formularen her, så vil Raffus vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.