Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Høxbroe & Stik Op

Prisniveau

Kr. 5.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 - 90 min.

Profil

Høxbroe & Stik Op blander rap, beatpoesi og musik i helt særlige koncertoplevelser med fokus på improvisation, gode historier og moderne lyrik. Vi spiller både traditionelle koncerter med band og optræder også som duo på konferencer, seminarer og kursusdage - enten som et anderledes indslag i det faglige program eller som `seriøs´ underholdning om aftenen.

Læs mere...

Mere om Høxbroe & Stik Op

Høxbroe & Stik Op blander rap, beatpoesi og musik i helt særlige koncertoplevelser med fokus på improvisation, gode historier og moderne lyrik. Vi spiller både traditionelle koncerter med band og optræder også på konferencer, seminarer og kursusdage - enten som et anderledes indslag i det faglige program eller som `seriøs´ underholdning om aftenen. Ofte kombinerer vi vores musikalske indslag med en ordstyrerrolle, hvor vi på en anderledes måde leder og opsummerer en debat, diskussion eller workshop.

Vi har siden 2009 optrådt sammen over 250 gange over hele landet på spillesteder, skoler, biblioteker og forskellige festivaller.

Foruden traditionelle koncerter og shows har vi tidligere optrådt for bl.a. KL, Foreningen for Danske Skolebibliotekarer, Dansklærerforeningen, Gyldendal, Frederikssund Kommune, Hedensted Kommune og Fredensborg Kommune m.fl.

Vi har sammen udgivet de to plader `Lobbyarbejde´ (2014) og `Speakeasy´ (2016), der blander rap, beatpoesi og musik.

Kontakt Høxbroe & Stik Op

Kontakt Høxbroe & Stik Op via formularen her, så vil Høxbroe & Stik Op vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.