Reiners Big Band

Reiners Big Band

Prisniveau

Kr. 20.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45 minutter.

Profil

Der er lagt op til dans, fest og partystemning når Reiners Big Band går på scenen og spiller internationale hits af populære kunstnere som Stevie Wonder, Oasis, Ray Charles, Pharrel Williams, Robbie Williams, Tina Turner, Duke Ellington, Gloria Gaynor, Bruno Mars, Glenn Miller og Michael Buble.

Reiners Big Band under ledelse af Finn Reiner er et 20 mands koncert-, party- og danseorkester med forsangerne Louise Ravn Christensen og Jesper Martinussen, rytmegruppe med flere korsangere samt fuld besat sax, trompet og basun grupper.
Gennem en lang årrække har Reiners Big Band spillet til utallige og varierede jobs både i Danmark og i lang række europæiske lande. Det 12. land Rusland besøgte bandet dette år i april – maj måned med seks koncerter på og omkring en international festival i Moskva.
Reiners Big Band spiller for at underholde og derfor har bandet altid sat den største ære i at levere musikken, så publikum hver gang får den bedste og størst mulige oplevelse.

Kontakt Reiners Big Band

Kontakt Reiners Big Band via formularen her, så vil Reiners Big Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.